mmichals Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam Miałem kolizję - sprawca wjechał mi w tył samochodu. Uderzenie było dosyć mocne i po nim pali mi się permanentnie kontrolka air bag + SERVICE. Poduszki mi nie wywaliło więc nie bardzo wiem o co kaman ? Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 A napinacze sprawdzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmichals Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 No nie tego nie sprawdzałem, Mam tylko nadzieję że wszystkie nie poszły :) tylko mój którym byłem zapięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) A kierownica się blokuje i działa samoczynne ryglowanie zamków po ruszeniu? Bo jeżeli nie, to jest zapisane silne uderzenie w sterowniku od poduszek i napinaczy. Był już wątek na forum z takim problemem. Np.tutaj i tutaj. Edytowane 26 Grudnia 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmichals Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Kierownica się blokuje natomiast nie wiem czy działa zamykanie bo mam rozwalony bagażnik którego nie mogę zamknąć :) Dodano: 10 sty 2014 - 10:46 Generalanie udało mi się naprawić samochód i poprzez OBDII zdiagnozować błąd: B107F sterownik poduszek powietrznych (zarejestrowano zderzenie - sterownik do wymiany) Pytanie czy da się ten sterownik zreprogramować ? i czy ktoś wie gdzie to zrobić w okolicach Warszawy ? pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi