nicpon Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 ale ja nie chce siedziec na ziemi cope ma 3 dzwi i praktycznie brak bagaznika, a to megan to taki kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 cope ma 3 dzwi2 drzwi, tylna szyba jest nieruchoma i bagażnik 280 litrów zawieszenie coupe jest takiej samej wysokości co htb, jedyna różnica to fotele ciutkę niższe niż w htb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 w wiekszosci coupe kupuja mlodzi ludze ktorzy auta katuja a nikt nie kupuje megane hb zeby szalec. Jak mi wyjdzie to w srode bede juz ja mialł a jak nie to na wakacjach bede myslal o lagunie II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 bardzo fajna wersja i ciekawy silnik na pewno zapewnia wystarczającą dynamikę na co dzień poza tym spalanie też nie jest aż tak wielkie jak Ci się uda to Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 ech nicpoń, stereotypami żyjesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 a nikt nie kupuje megane hb zeby szalec jestes pewien???????? :evil: cope ma 3 dzwi i praktycznie brak bagaznika bronius uzywa swojej qpy do wozenia malolat na tylnim siedzeniu bo tylko takie sie tam mieszcza=ilosc miejsca w qpetce z tylu i w bagazniku jest po prostu tragiczna...spalanie też nie jest aż tak wielkie tutaj sie niestety nie zgodze..patrz pare postow wyzej...jezeli chcesz nicpon pogadac o LII to pisz na priv, to Ci cos doradze. w rodzinie byly u mnie 4 LII (1.8 18v, i 3 diesle) wiec jak jestes zainteresowany co mysle o tym wyborze to piszpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 A potem na zlotach sciga sie jakieś QP z HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 na wakacjach bede myslal o lagunie II uuu emeryturka się szykuje 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 nie no mam 22 lata wiec do emerytury jeszcze daleko . Laguna zawsze mi sie podobala ale mam nadzieje ze uda mi sie z ta Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Mi też sie podoba Laguna ale snap, ładnie to ujął - może jeszcze nie emerytura ale stabilizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 no chyba, że 3.0 V6 - to zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Przypominam o temacie wątku, który brzmi: "co sądzimy o megane 1.8 16v", radzę się tego trzymać ;-) - bronius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 nicpon, i co decydujesz sie na nią czy odpuszczasz? Gdzie ona stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 ona stoi w warszawie, nie odpuszczam koles powiedzial wczoraj zebym mu dal jeszcze noc na przemyslenie dzisiaj ma mi dac znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Bo mi wlaśnie uznali szkode całkowitą - nie mam jeszcze papierów i nie wiem co tam nawymyślali ale profilaktycznie zaczynam sie rozglądać choć łatwo im nie odpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi