hymmen Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Mam pytanie, może ktoś z naszego forum przerabiał już wymianę głośników z przodu w scenicu III. Jakie głośniki tam podejdą? Pomiar bez rozebrania boczków lub wyłamania maskownicy w moim scenicu,(mocno trzymają) ciężki. Wiem, że w megance III są 13 cm, natomiast gdzieś znalazłem zdjęcie wersji Bose z głośnikami z przodu 16,5 cm. Wiem że to dodatkowy pakiet. Na allegro znowu sprzedają zwykłe głośniki, takie jak moje i w opisie jest 15cm. Ja przez maskownice widzę zwykłe, seryjne głośniki które chciałbym zmienić dodając oczywiście odpowiednie dystanse, i nieco wygłuszyć drzwi, bez zmiany seryjnego radia. Dobra, po czasie znalazłem odpowiedź i mały manual jak zmienić głośniki w scenicu III. Może komuś się przyda. http://autoson.fr/forum/viewtopic.php?t=2687&postdays=0&postorder=asc&highlight=scenic&start=0 Edytowane 7 Stycznia 2014 przez hymmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi