Kriss.pl Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 witam. Poszukuję renault Megane II, interesują mnie modele po FL. Najlepiej z silnikiem 1.6 benzyna ( może w przyszłości montowałbym instalacje gazową) Kwota, która chcę przeznaczyć to około 15 tys. Namierzyłem jedno ogłoszenie, co o tym myślicie ? http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-16v-klimatronik-C31739416.html Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jeżeli aparat nie był tak specjalnie ustawiony to auto jest świeżo sprowadzone. Dla większości osób jest to ważne, a handlarz być może jest na tyle uczciwy, że nie dopisał słówka "bezwypadkowy" więc warto o to zapytać. Co odpowie to już inna kwestia Jedyne co mnie dziwi trochę to brak felg aluminiowych, a to jest wersja dynamique, która je miała w serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss.pl Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No alufelgi przydały by się. No ale to jest najmniejszy problem. Ale teraz się tak przyglądam to pod maską nie ma naklejki, a chyba powinna być? niby na drzwiach jest, Co o tym myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss.pl Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Przeniesiono i scalono z już istniejącym tematem. Witam Planuję zakup megane II 1.6 benzyna Teraz mam pytanie odnośnie KZFR, od kiedy w tych silnikach było montowane, bo mam (rozbite) megane I phII z 2001 r z silnikiem 1.6 i wydaje mi się, że nie było tam KZFR. Z góry dziękuję. Edytowane 20 Stycznia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Z tego co wiem, to było dopiero w M II ph I, czyli od 2002 roku jak zaczęli je produkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss.pl Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A czy w megane II z silnikiem 2.0 zawsze były skrzynie 6-biegowe ? bo zastanawiam się jeszcze na Meganką z takim silnikiem, no i też przy okazji pytanie odnośnie tego KZFR, czy w tych silnikacz też było takie rozwiązanie ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi