odziem Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam forumowiczów! Od niedawna jestem posiadaczem Scenica z 2012r. i cały czas go poznaję. Nie wiem czego dotyczą symbole z samochodem (jak na foto), pojawiające się na wyświetlaczu w prawym dolnym rogu. Po zapaleniu auta pojawia się pierwszy od góry i zmienia się na kolejne. Podejrzewam, że chodzi o temperaturę silnika albo temperaturę wewnątrz auta. Nie mam niestety oryginalnej instrukcji ale przewertowałem instrukcję ściągniętą z sieci i nie znalazłem nic na ten temat. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 przewertowałem instrukcję ściągniętą z sieci Zaloguj się na renault.plMoje auto, podaj VIN i datę pierwszej rejestracji, powinieneś mieć możliwość pobrania instrukcji do Twojego auta (pdf) Potem wrzuć na Download, do działu Instrukcje obsługi, komuś innemu może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odziem Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jestem zalogowany na stronie My Renault i mam dodany samochód, ale nie widzę tam nigdzie do ściągnięcia instrukcji obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 W Moje Samochody, w tabelce z Twoją furą jest z prawej strony taki zółty boksik. Tam jest, tuż pod harmonogramem przeglądów, "E-Guide". To jest to - instrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Coś nie mogę się zalogować teraz, Jak wejdziesz na mój samochód to po prawej od zdjęcia będziesz miał takie pomarańczowo-żółte pole, z napisem e-Guide, kliknij w to i będziesz miał instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odziem Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Niestety nic takiego jak e-guide nie mam. Pewnie nie ma do tego auta instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Wprowadź dane jeszcze raz, wystarczy, że nieprawidłowo podasz datę rejestracji i juz nie będziesz miał dostępu. Nie wiemc czemu, ale ja mam jakiś błąd, nie mogę wejść do "listy moich samochodów", nie wyświetla strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odziem Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) No niestety nic nie dało wprowadzenie jeszcze raz auta Nadal nie mam e-Guide. A może po prostu ktoś wie co oznaczają te symbole? Edytowane 18 Stycznia 2014 przez odziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D-M Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To są symbole spalania. Duży dymek to mało ekonomiczna jazda a listki oznaczają właśnie jazdę nie zero/jedynkową w działaniu na przyspieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odziem Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 No i wszystko jasne :) Bardzo dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebem Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Te kontrolki to raczej czujnik jakości powietrza. Listek przed autem - brak zanieczyszceń, powietrze jest pobieraze z zewnątrz, a duża chmurka to zamknięcie obiegu powietrza wewnątrz pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 A czy ktoś wie, co oznacza ta kropka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi