oska_69 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Witam. Posiadam Scenica III z 2011 r. Obok gniazda zapalniczki umiejscowione są 2 gniazda chinch(białe i czerwone). Czy jest możliwość zamiany tych gniazd na gniazdo usb? Jeśli jest to ważne to auto posiada fabryczną nawigacje, bluetooth oraz radio. Dziękuje i pozdrawiam forumowiczów. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez oska_69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manek33 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam, musisz dokupic C-BOX + Gniazdo USB,Aux In + instalacja. Jeżeli masz radio z Bluetootch R-208 to USB zagada bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 I uruchomienie clipem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oska_69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A mógłby ktoś wyjaśnić. Nie bardzo rozumiem. Widziałem scenicaIII z tą samą navi(tom tom), tym samym radiem i tamten model miał usb i mini jacka. Myślałem, że wystarczy zmienić to gniazdo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Za gniazdkiem jest moduł cbox który załatwia sprawę USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebiiq Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Za gniazdkiem jest moduł cbox który załatwia sprawę USB W moim Scenicu nie ma c-boxa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Można zawsze dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-Driver Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) a ja mam M3 i też chinch. Tylko że mam alfanumeryczny wyświetlacz. Czy żeby wszczepić USB i c-boxa to trzeba jednocześnie wymienić wyświetlacz na graficzny? Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 S-Driver Radio masz bez BT ? Sebiiq - mam na zbyciu moduł c-box z okablowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-Driver Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Tak bez BT. Mam wersje expression Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Do radia bez BT nie podłączysz c-boxa, wymiana radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazwaly Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam, że tak dołączę się. Kto by poratował, aby wyjaśnić wszystko co i jak oraz gdzie mógłbym wszystkie podzespoły zakupić aby z aux przejść na usb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jakie radio masz ? CBOX Kable trochę drogie Gniazdo USB Podłączyć 5 kabelków clip aby ustawić i śmiga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazwaly Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Przepraszam, zapomniałem wypisać. Radio z BT (zestaw głośnomówiący) i nawigacją TT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaso Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 A czy jest możliwość zrobienia instalacji w drugą strone, tzn. : mam nowe radio do którego teoretycznie można podpiąć dodatkowe złącze USB (R-Plug&Radio+), a chciałbym mieć wejście Chinch? (zostało mi po starym radiu). Jeżeli tak , to które piny radia wykorzystać? (złącze 32 piny / 12 pinów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi