zden79 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam !! Chciałbym Was prosić o pomoc w zakupie auta, abyście ocenili autko czy nie jest bite :) http://tablica.pl/oferta/renault-grand-scenic-lift-2008r-1-9-dci-siemens-130-km-szklany-dach-CID5-ID4I0Ct.html#8dcfeb8b2f;promoted z góry dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Po zdjęciach to nikt raczej na 100% tego nie powie. Ja tam nic nie widzę niepokojącego oprócz tych chromowanych wstawek, ale może być różnie. Poza tym: -otarta listwa na prawym tylnym narożniku; -trochę mi nie pasują felgi, do tej pory widywałem takie w wersjach 2.0 dci i są pięciośrubowe, za to w opisie twardo że to 1.9 dci czyli powinny być czzterośrubowe, najlepiej sprawdzić samemu; -dywaniki w drugim rzędzie poszły na spacer (przynajmniej częściowo); -brak chromowanej listwy w kratce zderzaka, teoretycznie 2008 r. powinien już ją mieć; -w widywanych do tej pory samochodach z 2008 r. listwy zderzaków były w kolorze nadwozia a przednie lampy z ciemnymi lamówkami pod kloszem; -przy 160 km/h ten samochód nie jest cichy :) Mimo niezłej aerodynamiki szum powietrza już jest słyszalny a silnik też dokłada swoje :) Żaden poza superluksusowymi limuzynami nie będzie cichy; -różny połysk stolików, jak dla mnie wyglądają jakby były z różnego tworzywa (różnica wieku?); -szyby fotochromatycznej czołowej nie ma, powłoki antyrefleksujnej raczej też nie; -cena? Przebieg? Dokumenty? Nie zdziwię się jak kupowałbyś "na Francuza". Poza tym kilka wątpliwości co do rocznika które podałem wczesniej i cena wzbudzają we mnie ostrożność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zden79 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dziękuje bardzo za wyczerpującą odpowiedź jednak znalazłem innego scenica i jednak z silnikiem benzynowym u naszego zachodniego sąsiada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zden79 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Pomóżcie chciałbym sprawdzić historię auta po VIN VF1JM1R0636459572 to Renault Scenic II z Niemiec Z góry Dzięki Pozdrawiam Temat należy kontynuować w jednym wątku, a nie zakładać kolejnych. Połączono. damiar Edytowane 26 Stycznia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Co by nie przepisywać tego samego, poczytaj tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi