damiank000 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam, chcę kupić obudowę filtra powietrza wraz z rurą dolotową (tą, która bezpośrednio łączy się z dolną częścią obudowy filtra) do Megane II. Jeden gość oferuje mi w dobrej cenie od Scenica II twierdząc, że będzie pasować. Czy moglibyście rozwiać moje wątpliwości? Mowa o silniku 1.6 16V (występujący w Megane II i Scenic II) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Będzie pasować :) w końcu w Sceniku II jest ta sama konstrukcja silnika (tylko gorszy dostęp :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiank000 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Cięcie Ok, ale rura dolotowa także będzie pasować? Bo tę rurę też mam do wymiany ;P Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 21 Stycznia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Będzie pasować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi