megginio Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Witam... Po odpaleniu auta, automatycznie, zalacza mi sie klimatyzacja. Jak mozna to zmienic, tj. tak bym to ja wymuszal jej wlaczenie. Dzieki z gory. Regulamin pkt.5.6 - pl-literki Aston76 Proponuję lepiej zapoznać się z regulaminem forum, bo widać że ten punkt programu został pominięty podczas rejestracji.Aston76 Edytowane 25 Stycznia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 A masz manuala czy climatronic? U mnie w climatronicu jest taki przycisk AC off który blokuje włączanie się sprężarki. Nie wiem czy nie resetuje się po restarcie. A ze tak się zapytam po co Ci to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmaz Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 U mnie AC OFF nie resetuje się po starcie. Raz włączony zostaje w takiej pozycji do momentu załączenia klimatyzacji. Mam klimatronik dwustrefowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reins Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jeśli masz kierunek nawiewu ustawiony na szybę, klima włącza się z automatu. Ma to na celu szybsze odparowanie szyb. Jak nie chcesz żeby klima załączała Ci się przy każdym starcie silnika, ustaw nawiew np. na twarz lub na nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 A nie prościej wyłączyć nawiew i AC. Dopiero po starcie silnika samemu wszystko włączać. Wydaje mi się, że w tak nowym aucie jak M III jest przycisk OFF. Chyba, że coś jest uszkodzone i nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi