megginio Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Witam... Czy to jest standardem, ze po wylaczniu silnika, oswietlenie wlicznikow itd rozblyskuje pelnio mocy i nie gasnie nawet po dluzszej chwilii. Ja by to mozna zmienic, tak by sie wygaszalo, jesli silnik nie dziala, a ja chce posiedziec w spokoju wewnatrz auta, nie 'rzucajac sie w oczy':unsure: Dzieki... Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Proponuję lepiej zapoznać się z regulaminem forum, bo widać że ten punkt programu został pominięty podczas rejestracji.Aston76 Edytowane 25 Stycznia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Otwórz i zamknij drzwi, pod dłuuuższej chwili zgasną, zostanie podświetlone gniazdo karty, które po kolejnej chwili zgaśnie. Testowałem, ale teraz nie pamiętam czy czasem nie włączyłem wewnętrznego zamykania, możesz spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tak jest niestety ostatnio żona siedziała z tyłu w aucie, było ciemno a ludzie jak przechodzili to komentowali że jakiś idiota zostawił auto z włączonym oświetleniem 15 min chyba się świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejm36 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 można też zablokować centralny zamek... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) też mnie to wkurzalo. Jak zostawiam auto w garażu to zamykam centralny, otwieram, otwieram i zamykam tylne drzwi (żeby ponownie nie zamknęło). Po krótkiej chwili wszystko gaśnie. Edytowane 6 Lutego 2014 przez Sławek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi