Kraczo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Światła przeciwmgłowe przednie nie działają kontrolka na zegarach działa. Były takie tematy ale tylko do megane. Nie sprawdzałem żarówek, wcześniej działały obie, raczej wykluczam że padły dwie na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Bezpiecznik , żarówki lub coś padlo w instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraczo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Bezpiecznik sprawdziłem, jest OK. Ma ktoś jakąś instrukcje jak dostać się do żarówek? Dodano: 31 sty 2014 - 17:45 Powiedzcie mi moi mili czy to może być kostka? http://megane.com.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=10688 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saweksz4 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Cześć, u mnie właśnie padły obie żarówki na raz. Kontrolka się świeci że zapalone, a tu nie ma.Mam podłączone jakoś na skróty, nie mogłem dojść gdzie. Dzięki za schemat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraczo Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Dwoe zarowy sprawne, bezpiecznik sprawny, pod maska ktora to jest kostka? R9 jest elegancko podlaczona ma ktos jakies pomysly? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki. 5.7 - logika wypowiedzi P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Żaróweczka i przegląd kabelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi