walker89 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam, czy będzie pasowała felga 16 z oponą 195/65, R16-oczywiście, do Scenica I? Wrzucam zdjęcie mojego Scenica właśnie na tą felgę na której jest na tym zdjęciu chciałbym wrzucić opone 195/65 R16, czy będzie pasować? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 A jaki rozmiar opon masz teraz i jaka jest szerokość felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Mogę się czasami mylić ale przypuszczam, że opona w tym rozmiarze to opona z dostawczaka. Poza tym nie wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walker89 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) 205/55 R16, nie wiem jaka szerokość...nie dostawczak była wcześniej w Ford Coguar a obecnie jest w Astrze II. Mam rozumieć, że nie ma sensu próbować nawet? Edytowane 1 Lutego 2014 przez walker89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi