gnerek Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam Was koledzy, w dniu jutrzejszym wybieram sie obejrzeć auto dla żony scenic 2008 2.0 dCi wiem e auto było uderzone przodem, właściciel sam je robił dla siebie, jeździ nim niecałe 2lata czy ze zdjec widziecie cos jeszcze? Na co mam zwrócić uwagę przy oględzinach? Interesuje mnie bardzo tak jednostka napędowa Prosze o wszelkie sugestie, i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Wygląda jakby był cały polakierowany, bo brak naklejek na progach. Inny kolor klapy od paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocbeat Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Przebieg jakby do koscioła tylko jeździł ale jak ma nawet 200K przekroczone to i tak bym brał ten silnik. Co do blacharki to jeżeli dobrze zrobione to ok, gorzej jak nie tylko blachy były do poprawki ale całe ramy były naciągane. Jak był dzwon z przodu to zaobacz czy klima działa, czy lapmy są do ruchu prawostronnego, halogeny całe. Może napisz jak byłeś czy jest już w garażu. Edytowane 7 Lutego 2014 przez kocbeat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 hehhee tak stoi juz u mnie w garażu, miałeś rację wersja silnikowa SUPER, bez Fapa, był dzwon z przodu poskłądany w miarę, ale przebieg oryginalny - sprawdzony w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi