cinas Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Masz jakiś sprzęt do konfiguracji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pafcio099 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Podpinam się pod post, działa tylko nawigacja samochodowa, brak dolnego paska i radio tak jak poprzednicy pisali na czuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Wysypana konfiguracja ekranu nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pafcio099 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Jesteś w stanie coś z tym zrobić ? Nakreślić jakaś instrukcję krok po kroku czy whatever ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Są opisy na forum w tematach o wymianie radia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pafcio099 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Godzinę temu, cinas napisał: Papuga Możesz podesłać linka do tematu ? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 3 minuty temu, Pafcio099 napisał: Możesz podesłać linka Opcja SZUKAJ - działa dla wszystkich tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pangumis1989 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Cinas, jak sie z toba skontaktowac ? Mam problem z meganka, kupilem i nie pokazuje paska na dole od radia, nic nie moge zrobic nie widze paska radia, nie moge polaczyc telefonu, nic REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Można na PW , tel tez jest dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pangumis1989 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Ja jestem swiezyna na tym forum nie wiem jak wyslac do Ciebie wiadomosc nawet ? jakbys podpiwiedzial juz dawno bym napisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 @Pangumis1989 zapewne przeglądasz forum w telefonie a nie jest ono przyjazne temu sposobowi . W kompie widać stopkę pod każdym postem i kolega @cinastaką ma a tam wszystkie informacje jakich potrzebujesz. Przykładem tego że forum nie jest dostosowane do przeglądania jest to:@ciniakchcialem wypisać cinas, pomyliłem się i już usunąć się nie da. Aby widzieć więcej w telefonie włącz "Wersja na komputer" w swojej przegladarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pangumis1989 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Dzieki juz znalazlem i napisalem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hareal Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Podpinam się pod post, bo mam podobny problem, od pewnego czasu na ekranie nawigacji pokazuje mi się tylko godzina, nic nie mogę z tym zrobić, radio w ogóle nie reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Przerwa w sieci can multi z radia, przerwa na kablu ,,aktywacji multimedia,, z radia, brak zasilania radia albo ubite radio. drugą opcję łatwo sprawdzić, jak włączając radio ekran nawigacji startuje to usterkę można wykluczyć Edytowane 28 Grudnia 2023 przez milejow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bisia Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Witam. Ja mam ciut inny problem a mianowicie. Włączając radio nie wyświetla się nic na ekranie tylko klepsydra i co jakiś czas. Strona główna. Radio gra, audio też ale nic po za tym. W czym jest problem ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi