cinas Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nie , mogą być różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina_P Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Hej, Mam ten sam problem co w wątku - mogę liczyć na jakąś pomoc? ;) Pozdrawiam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Ale samo przestało ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina_P Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Dnia 2.07.2019 o 20:41, cinas napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Jak kupilam auto to juz tak bylo. Poprzedni wlascicel twierdzil ze przestalo wyswietlac z dnia na dzien. Podejrzewam problem z konfiguracją. Czy jesteś wstanie pomóc? co mogę zrobić? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej17116 Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Witam podpinam się pod wątek u mnie wystąpił ten sam problem, czytając dyskusję nie widzę opisanego wprost sposobu jak to rozwiązać. Mogę liczyć na czyjąś pomoc z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 U mnie też podobny problem czy można instrukcję jak to zrobić clipem. Dodam że auto zza granicy tam wszystko chodziło A u nas dolny pasek pod navi zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Jak wszystko w oryginale to konfigurację można zrobić clipem , jak nie to więcej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Dużo z tym jest roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Trzeba wiedzieć co się robi , nie wszyscy wiedzą co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Dnia 11.11.2019 o 21:24, cinas napisał: Po co mnie przedrzeźniasz A można konkretnie wskazówki jak to zrobić? Bo dostęp do clipa mam. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niewiar Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Jak nie poradziłeś sobie z tym tematem to odezwij się na PW, pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apol Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Dołączam do opisanego problemu. Brak paska na wyświetlaczu od informacji radiowych tylko nawigacja jest. Wszystkie ustawienia radia na czuja. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niewiar Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 w ddt4all wchodzisz w ustawienia radia i przestawiasz typ radia na właściwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Lub jest wyłączone wyświetlanie radia, jak @Niewiar pisał do przestawienia , jak nie dasz rady mogę zrobić to wysyłkowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1754 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Kolego mi rowniez wysypala sie konfiguracja czy moglbys pomoc REGULAMIN Forum się kłania pkt 5 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi