artturek Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam, szukałem praktycznie po cały Internecie informacji na temat jakie dysze mgłowe do megane I phII i każdy wyrażał opinie o dyszach z Citroena C3, ale nigdzie nie mogłem znaleźć filmiku jak one pracują. Ma może ktoś filmik jak one się sprawują i czy w ogóle warto je montować? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Na tym forum znajdziesz już zakurzony temat z opiniami o tych dyszach. Do meganki ponoć są OK, w moim sceniolu starszym, myły szyby przednie ale w aucie stojącym za mną. Taki kąt pochylenia maski i szyby, oraz brak regulacji kąta na dyszach.. Odsprzedałem i wróciłem do fabrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artturek Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 No właśnie napotkałem się na ten temat co Ty mówisz, ale właśnie mowa była o scenikach, gdzie kąt maski do szyby jest większy, bo te seryjne już mnie doprowadzają do nerwów w tę zimę ; x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofex Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam Osobiście mam Renię 1ph1 i wzmiankowane dysze z C3 (już trzeci rok). Powiem tak, warto kupić. Na pewno zużyje się mniej płynu ze spryskiwacza do czyszczenia szyb. Jedyną ich wadą jest, że przy prędkości powyżej 120 km/h, prawie nie działają. "Strumień" jest zbyt słaby by pokryć szybę i jedynie moczy jej dolną część tuż nad wycieraczkami. Na chwilę obecną (tydzień temu kupowałem w salonie Citroena) kosztują 55 zł za dwie sztuki (sprzedają tylko parami). Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 tu masz filmik jak działają na postoju. Akurat film o innej tematyce, ale widać jak chlapią na szybę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho22 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Miałem mgłowe we Espace IV. Rewelacja. Teraz szukam coś do mojego sceniola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi