przemek_bsi Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Do dnia dzisiejszego obejrzałem kilka aut-TRAGEDIA. Jeśli blacharsko jest ok. to silnik "zarzniety" i na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafoooo Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Bo aut jest na pęczki, milion ofert, każdy zachwala, a tak naprawdę nie ma co kupić!!! Jeździłem miesiąc za citroenem c3 dla Żony,po 200km robiłem i powiedziałem że jadę ostatni raz po wypatrzonego na komisie w Gliwicach, 180km, jaki będzie takiego biorę! No i wyjechałem z tego komisu... Peugeotem 1007. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) To nie tragedia - to norma. Parę uwag (może się przydadzą). Ustal max. odległość jaką możesz pokonać do miejsca postoju auta i staraj się oglądać parę aut za każdym wyjazdem. Nie daj się nabrać na śpiewki typu: to drobiazg, koszt ze 3 dychy. Zorientuj się w cenach podstawowych części. Podstawą zapłaty m.in. w ASO są faktury i tychże wymagaj. Tak dla przyzwoitości dorzucę fakt, iż wszelkiej maści komisy i handlarze sprzedają złom. Edytowane 13 Lutego 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_bsi Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 No i wyjechałem z tego komisu... Peugeotem 1007. :-/ Miało być Renault Megane...jest Seat Ibiza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi