SnakeEyes Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Po dwudziestu latach małżeństwa para leży w łóżku i nagle żona czuje,że mąż zaczyna ją pieścić, co już się bardzo dawno nie zdarzało. Prawie jak łaskotki jego palce zaczęły od jej szyji , biegły w dół delikatnie wzdłuż kręgosłupa do bioder. Potem pieścił jej ramiona i szyję, dotykał jej piersi, by zatrzymać się powyżej podbszusza. Potem kontynuował , umieszczając swą dłoń po wewnętrznej stronie jej lewego ramienia. znów pieścił lewą stronę jej biustu i obsuwał dłoń wzdłuż jej pośładków, uda i nogę, aż po kostkę. Kontynułował po wewnętrznej stronie lewej nogi unosząc pieszczoty aż do najwyższego punktu uda. Och... W ten sam sposób delikatnymi ruchami dłoni pieścił jej prawą stronę i gdy żona czuła się już rozpalona do ostatnich granic... Nagle przestał. Przekręcił się na plecy i zaczął oglądać telewizję. Żona ledwie łapiąć oddech powiedziała słodkim szeptem: " To było cudowne, dlaczego przestałeś?" "Znalazłem pilota" - odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 http://www.mdolla.com/2008/01/azendo-um-tu...ou-mudando.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 http://poboczem.pl/galerie/poboczempl/bard...uze,1007006,133 http://poboczem.pl/galerie/poboczempl/bard...uze,1007002,135 http://poboczem.pl/galerie/poboczempl/bard...uze,1004843,187 http://poboczem.pl/galerie/poboczempl/bard...uze,1003564,202 http://poboczem.pl/galerie/poboczempl/bard...duze,997402,615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Zastanawia mnie skąd biorą się tacy nawiedzeni ludzie... :shock: http://www.joemonster.org/filmy/16200/Uwag...e_w_Bialymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Zastanawia mnie skąd biorą się tacy nawiedzeni ludzie... Kolego, poszukaj na JM wyborów Mistera Białegostoku - jest tego kilka edycji i etapów, oglądania jest trochę. Warto. Dodajmy, że niejaki Kononowicz to też ten region :shock: Wraz ze znajomymi obstawiamy żyły wodne pod miastem, ten patent z magnetyzmem jest dość zbieżny z naszymi domniemaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Też zauważyłem, że jakoś za często wypływają stamtąd tego typu "osobniki", ale wolałem tu tego 'głośno nie pisać' żeby kogoś nie urazić - w końcu to miasto jak każde inne... 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Dyskryminacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 meganecoupe02, twoja fota nr 1 nie ma co... nadaje się na czołówkę dla strony www ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Trafił Rastafarianin po śmierci do nieba. Idzie do bramy, pali jointa patrzy, a tu Św. Piotr stoi przed brama, szata zielono-żólto-czerwona i tez jara blanciora. - Siema, do Boga którędy? - Witaj, bracie, prosto i w lewo. Idzie przez niebo, a tu na skrzyżowaniu siedzi Jezus, dredy, ogromny blancior w ustach, banan na gębie... - Witaj, brachu, pewno Ojca szukasz? - No, tak... - To w lewo. Idzie w lewo, dochodzi do drzwi z napisem Pan Bóg. Zapukał, słyszy "proszę", wchodzi... A tam siedzi starzec z dwumetrowym blanciorem w zębach! Na widok tego blanta Rastafarianin krzyknął: - O mój Boże! A Bóg: - Dla przyjaciół Boogie... Jasio mówi do mamy: - Mamo, mamo! Popatrz! Biegam dookoła siebie! - Zamknij ryj gówiarzu, bo Ci drugą nogę do podłogi przybiję! Czym różni się murzyn od opony? Tym, że jak na opone założy się łańcuchy to nie rapuje. Syn rozwiązuje krzyżówkę i przy jednym z haseł prosi ojca o pomoc: - Tato, szpara u kobiety na P.. ? - Poziomo czy pionowo? - Poziomo... - To będzie pysk Przychodzi pedał do lekarza i mowi: -Panie doktorze, mam AIDS! Można coś z tym zrobić? -Hmmm. Prosze zjeść śledzie z miodem, 4 banany, kilogram gruszek, słoik nutelli i zapić wodą z ogórkow. -I co, to pomoże? -Jasne ****a że nie. Ale przynajmniej bedziesz wiedział do czego służy dupa. Przychodzi prawiczek do domu publicznego i mówi do burdelmamy: - Witam, chciałbym spędzić dzisiejszą noc z jedna z pani dziewczyn, tylko mam prośbę, proszę mi dać jakąś doświadczoną bo ja nie jestem jeszcze obyty w tych sprawach Na to mama: - Słuchaj koleś to jest ekskluzywny dom publiczny, przyjmujemy tylko doświadczonych klientów spadaj do lasu i ćwicz na dziuplach, możesz przyjść za 2 lata. Przychodzi po 2 latach wyrośnięty jak tarzan i mówi: - Chce kobiety, tylko nie byle jakiej. - Ja jestem wolna - mówi burdelmama. - No to idziemy na górę. Poszli do pokoju i gość mówi: - Stań w rogu pokoju. Stanęła. - Zdejmij ubranie. Zdjęła. - A teraz się pochyl. Pochyliła się . Gość wziął rozbieg i strzelił jej siarczystego kopa . - Co jest, o co ci chodzi? - pyta zszokowana mamcia. - Sprawdzam, czy nie ma szerszeni. Jedzie chłop wozem, zatrzymuje go policjant i mówi: dzień dobry proszę kartę woźnicy i kartę wozu Chłop pokazuje wszystkie dokumenty. Po chwili policjant zauważa podejżanie wyglądające beczki na wozie chłopa co tam wieziecie? to? a, to sok z banana sok z banana? Daj pan skosztować. Chłop nalał policjantowi do kubka, policjant próbuje ależ ochyda! jedz pan Chłop do konia: - wio banan! Żona do Kowalskiego: - Wyobraź sobie, że dziś trzej mężczyźni ustąpili mi miejsca w autobusie! Na to mąż: - I co, zmieściłaś się? The latest poll taken by the Government asked people who live in Ireland if they think Polish immigration is a serious problem: 23% of respondents answered: Yes, it is a serious problem. 77% of respondents answered: Absolutnie żaden. To nie jest poważna kwestia. Niektóre mogą okazać się niemiłe więc proszę tych niemiłych nie czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesh Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Tadeusz Sznuk: Ile nóg ma salamandra ? Zawodniczka: Trzy T.Sz.: To chyba kulawa... - Proszę podać wzór na pole prostokąta... - a kwadrat + b kwadrat. - O Boże powiedziałam wzór na obwód - Niestety Pani wzór na obwód również jest nieprawidłowy.. - Jaką część ciała odciął sobie Vincent van Gogh? - yyy...yyy... włosy?! Pytanie: - Głowni bohaterowie "Nocy i dni" Odpowiedź: - Jan i Bogumił Sznuk: - To byłoby takie nowoczesne małżeństwo... Pytanie: - Jak się nazywa szpital wojskowy? Odpowiedź: - Latryna. Pytanie (kategoria powiedzenia i przysłowia): Proszę dokończyć. - Goły jak Święty...? Odpowiedź: - Mikołaj... - Jak nazywa sie mężczyzna którego żona wyjechała na wakacje? [odp: słomiany wdowiec] Odpowiedź jednego z graczy: - Rogacz - Jaki narząd umożliwia rybom oddychanie pod wodą ? - Syfon. - Ile par oczu ma mucha? - 100 milionów - Jak sie nazywał chłopiec z bajki o królowej Śniegu - yyy... będę strzelał ... Pinokio - Ile w języku polskim rozróżniamy przypadków w liczbie pojedynczej, a ile w liczbie mnogiej? - Tyle samo Sznuk: Znajduje sie w spodniach i na świadectwie? Zawodniczka: PAŁA! Sznuk: Hmm...to też, ale chodziło nam o pasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Dzisiaj w radiu słyszane,prowadząca audycje do prowadzącego kolegi: - Znasz jakiś film o prawach człowieka? - Znam........Piła 3 na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 http://img21.imageshack.us/my.php?image=tasiemiecl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wrsrMTJWmoA...feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekl9 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi