pecado Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 masz szybki z korbką? Zrób sobie elektryczne minimalnym kosztem! http://www.youtube.com/watch?v=GKSuUIynJCo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 No Makita to nie jest taki minimalny koszt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 poczytajcie komentarze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdk214 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delongi Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Ogłoszenie Sprzedam czołg, stan dobry, mały przebieg, oryginalny lakier. Ma dwie wady: - pali z popychu i strzela do środka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Uważajcie przy tankowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Wiecie po co są białe koty :D By murzyni też mogli przez coś mieć pecha :D (wiem, rasistowski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 parodia znanej gry. Ostro sie w nia kiedys grało Ps. przegladalem ten temat i nie widzialem tego filmiku dla tego podaje link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 a tutaj jak mozna zaparkowac :D http://www.youtube.com/watch?v=5xyn-9cn0nE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 bezwzględnie pewny sposób na fotoradary: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Kabaret LIMO - leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Postanowiłem wziąć krótki urlop. Uzmysłowiłem sobie jednak, że przecież wszystko już wykorzystałem. Ba! Chyba nawet zalegam szefowi dzień (lub dwa?). Pomyślałem, że najszybciej zmiękczę bossowe serce, gdy zrobię coś tak głupiego, że ten zacznie się nade mną litować! No, bo przecież przemęczony jestem, przepracowany i... zaczyna mi odbijać. Samo życie. Następnego dnia przyszedłem trochę wcześniej do pracy. Rozejrzałem się dookoła i... Mam! Odbiłem się od podłogi i poszybowałem w kierunku żyrandola, złapałem go mocno i wiszę! Wchodzi kolega z biurka obok - i rozdziawia gębę patrząc na mnie (drewniany wzrok ma koleś, czy co?). - Ciiiii - szepczę konspiracyjnie. - Rżnę psychola, bo chcę kilka dni wolnego. Gram żarówkę, rozumiesz? Kilka sekund później wchodzi szef. Już od progu huczy basem, co ja tam robię góry. - Ja jestem żarówka! - wypiszczałem. - No co ty? Pogrzało cię! Weź lepiej kilka dni wolnego, niech Ci główka odpocznie! Wdzięcznie sfrunąłem na podłogę i zaczynam się pakować. Kątem oka widzę, że kolega też zaczyna się pakować! Szef zainteresowany pyta go: - A pan dokąd? Kolega odpowiada: - No do domu.. Przecież po ciemku nie będę pracował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Przychodzi facet do wróżki i puka do drzwi: -Kto tam? - pyta wróżka. - A na ch_j mi taka wróżka! - odpowiada facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi