sergiu83 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 w żadnym wypadku nie jest to śmieszne http://www.maxior.pl/film/127887/Nie_dotyk...okiego_napiecia też tak chce [ Dodano: 2009-06-01, 15:48 ] Spotykają się dwaj właściciele firm: - Słuchaj, ty swoim pracownikom jeszcze wypłacasz pensję? - Nie. - I ja też nie. - A oni i tak przychodzą do pracy? - No przychodzą. - U mnie też. - Słuchaj, a może by tak pobierać opłaty za wejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 sergiu83, można powiedzieć, że gość na pociągu dał czadu :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 dał i to bardzo ale jakim trzeba być .... żeby złapać za trakcje [ Dodano: 2009-06-02, 13:01 ] a może nowy gadżet forum ? http://poboczem.pl/naszym-zdaniem/news/tun...dolarow,1315894 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Prawdziwy (po)twór polskiej motoryzacji :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 P_r_z_e_m_o, protoplasta Scenica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 jakby się przyjrzeć to i cupety by się dopatrzył :-P Ale szacunek dla pomysłowości; syrena, maluch f125p kombi + środek poloneza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 P_r_z_e_m_o, protoplasta Scenica nawet bez okularów widać że to grandtuor pierwszej wody. (chyba to dzisiejsze badanie okresowe wzroku kolega za łapówkę załatwił skoro wynik pozytywny a takie problemy z widzeniem) Do Scenica to jeszcze wiele mu brakuje a koledze radzę popatrzeć w dział ->Nasi użytkownicy i ich auta i dowiedzieć się jak scenic wygląda. Z dotychczasowych wypowiedzi wnioskuję że nie masz pojęcia, raz go do takiego składaka porównujesz innym razem do IKARUSA. Najgorsze to brak zdecydowania heheheheheh ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 gojgien, aleś się chłopaku oburzył zapomniałeś dodać że jeszcze "taczka" jest często używanym określeniem. :) co tacy wrażliwi się porobiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin14332 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Spotykają się dwaj koledzy . -słyszałem ,że u was wczoraj wieczorem była duża awantura ! -tak była -i co? -żona przyszła do mnie na kolanach ! -i co mówiła ? - "wyłaź z pod tego łóżka ty tchurzu !" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 podczas poszukiwania radioodtwarzacza: http://allegro.pl/item652577464_jvc_kd_dv5101_pilot.html Konkretny sprzedający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 meganecoupe02, ... lokalizacja- Łomża. Jakby to powiedział Kuba Sienkiewicz, to taki "człowiek z liściem na głowie". ...."Bo ja, mówi jestem z lasu, bo ja, mówi jestem z lasu i już"... I już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 gojgien, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Podobno tak bywa pomiędzy mężem a żoną: Kowalski wraca wściekły nad ranem do domu. - Przez ciebie spędziłem całą noc na policji! - ? - Tylko ty mogłaś wpaść na ten genialny pomysł żeby dać w banku hasło: "pieniądze albo życie"! # Wraca mąż nad ranem do domu, po całej nocy grania w pokera... Żona jak to żona robi mu wyrzuty. Mąż na to spokojnie: - Nie musisz się już więcej denerwować z mojego powodu. Pakuj swoje rzeczy. Przegrałem cię w karty i należysz teraz do mojego kumpla... Żona zaczyna krzyczeć: - Ty chamie! Jak można w ogóle wpaść na taki wstrętny pomysł?! - A myślisz, że mi było łatwo, pasować przy czterech asach z ręki... # Szaleje pożar. Małżeństwo wybiega z płonącego budynku. Żona mówi do męża: - Wiesz, Zdzisiek, po raz pierwszy od 15 lat wychodzimy gdzieś razem... # Ojciec strofuje syna: - Wziąłbyś się za jakąś robotę a nie tylko bąki zbijać! Ja w twoim wieku po całych nocach rozładowywałem wagony... Z kuchni matka dorzuca: - Taaa... dopóki cię nie złapali... # Pacjent pyta się lekarza: - Panie doktorze, czy wyleczy mnie pan z bezsenności? - Tak, ale najpierw trzeba ustalić i zlikwidować jej przyczynę. - Lepiej nie. Żona jest bardzo przywiązana do naszych dzieci. # - Czy oskarżony może wytłumaczyć dlaczego zabił żonę, a nie jej kochanka? - Wysoki sądzie, doszedłem do wniosku, że lepiej zabić jedną kobietę, niż co tydzień kolejnego mężczyznę. # Żona podczas kłótni do męża: - Już lepiej bym zrobiła, gdybym wyszła za diabła!! - Niestety - wzrusza ramionami mąż - małżeństwa między krewnymi są zabronione! # Stoi małżeństwo na skraju przepaści: - Miły, a jak skoczę w przepaść, to mnie uratujesz? - Kochana, a jak powiem "tak", to skoczysz? # Stoi wkurzony na maksa facet w łazience i wyrywa sobie garściami włosy łonowe,rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona: - Kochanie co ty robisz?! Mąż na to: - Nie chce **** stać, to nie będzie leżał na miękkim! # Przychodzi facet do seksuologa. Ten go pyta: - Kiedy miał pan ostatnio stosunek ? - Oj panie doktorze tak dawno, że nie pamiętam. Zadzwonię do żony, może ona wie. Wykręca numer i mówi: - Zosia, kiedy ostatni raz uprawialiśmy seks? - A kto mówi? # Facet wraca od lekarza i mówi żonie, że powiedział mu,że zostało mu tylko 24 godziny życia. Po tych słowach prosi ją o seks. Oczywiście, ona zgadza się i kochają się. Jakieś sześć godzin później facet idzie do żony i mówi: - Kotku, zostało mi tylko 18 godzin życia. Moglibyśmy zrobić to jeszcze raz? Żona oczywiście się zgadza i robią to znowu. Później facet idzie do łóżka, patrzy na zegarek i uświadamia sobie,że zostało mu tylko 8 godzin.. Dotyka ramienia żony i mówi: - Kotku, zróbmy to jeszcze raz, zanim umrę. - Oczywiście, kochanie - mówi żona. Kochają się trzeci raz. Potem żona odwraca się i zasypia. Facet martwi się zbliżająca się śmiercią, przewraca się z boku na bok i wierci,aż w końcu zostaje mu tylko 4 godziny życia. Klepie żonę, a ta się budzi. - Kochanie, zostało mi tylko 4 godziny życia. Czy myślisz, że moglibyśmy... W tym momencie żona siada i mówi: - Słuchaj, ja muszę rano wstać, ty nie! # Żona do męża: - Wiesz, dziś jak przechodziłam w przedpokoju to zegar spadł tuz za mną... Mąż: - Zawsze się spóźniał... # Klasyczna sytuacja:mąż nieoczekiwanie wraca do domu,żona ukrywa nagiego kochanka w szafie. Pech chciał, że mąż,zmęczony, od razu położył się spać. W środku nocy kochanek,korzystając z okazji,przykrywa się futrem i wypełza z szafy. Mąż się budzi: - Kto tam? - Mol!! - A futro?! - W domu sobie zjem! # Wraca z pierwszej zmiany mąż do domu. Bardzo się spieszy, by zdążyć przed 22:00, a w przedpokoju czeka na niego żona, trzymająca obie ręce z tyłu. Mąż z trudem starając się utrzymać równowagę, patrzy na nią i mówi: - Cooooś nieeewyyraźnie dddziś wyglllądasz!... Braaałaś Ruuutinoscooorbin? # Tata z 6-letnim synkiem robi zakupy w supermarkecie. Kiedy przechodza obok pólki z prezerwatywami, synek pyta: - Tato, a co to jest? - To sa prezerwatywy, synu - odpowiada ojciec. - A po co one sa? - kontynuuje malec. - Prezerwatywy sa po to, zeby mezczyzna mial bezpieczny seks z kobieta - odpowiada ojciec. - Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu sa 3 sztuki? - nie daje za wygrana chlopczyk. - Widzisz synu, bo to jest zestaw dla mlodziezy uczacej sie: raz w piatek, raz w sobote, raz w niedziele. - Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu jest 6 sztuk? - pyta synek. - Widzisz synu, to jest zestaw dla studentów: dwa razy w piatek, dwa razy w sobote, dwa razy w niedziele - mówi ojciec. - Tata, tato, a dlaczego w tym opakowaniu jest 12 sztuk? - kontynuuje malec. - Hmmm... widzisz synu, bo to jest zestaw dla dojrzalych, zonatych mezczyzn: raz w ...styczniu, raz w lutym, raz w marcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi