marcinpoz Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 bardzo pechowy przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 mysle ze zaraz Pan Wisiu wezmie go na warsztat i bedzie nowa aukcja na allegro z opisem - lekko zarysowany prawy bok jak mialem Clio II wjechal mi koles w tylek tak ze polecialem do przodu i uderzylem stojącego przede mna Focusa - nowke! Własciciel z żona prowadzili go prosto z salonu do garażu... Zderzak ostro porysowany - naturalnie do wymiany ale trzeba bylo zobaczyc minę właściciela Focusa jak sprawca (jeszcze nie wiedzał że to nówka) podszedł do niego przejechał ręką po jego zderzaku i powiedział "To się troche podmaluje, zapastuje i nie bedzie śladu" Żona właściciela Focusa zabiła Pana wzrokiem na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Gdzie oni znaleźli taki szybki słup lub drzewo :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Lekka porcja humoru - http://acidcow.com/index.php . ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 laska fajna tylko... http://acidcow.com/video/3640-a_beautiful_...cal_defect.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 blokada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Takie coś zlokalizowałem dziś na giełdzie samochodowej w Płocku: Co jak co, ale takich bajerów to właściciele Meganek mogą pozazdrościć :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 To jest chyba dobre miejsce na tego linka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Czy ja wiem czy to dobre miejsce, chłopak wpakował sporo wysiłku w ten wynalazek, na pewno mnóstwo czasu. Liczy się to, że potrafi zrobić coś, z niczego. Brawa dla tego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Podebrane z zaprzyjażnionego forum Lagunki "prześledźcie uważnie trasę, skupcie się na punkcie 24 smile.gif" http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=...F8&z=3trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 niedopuszczone reklamy: http://www.youtube.com/watch?v=VhKRvhJwPvY...re=channel_page Ten ostatni mi jakoś dziwnie jednego z naszych Forumowych kolegów przypomina (nie napiszę kogo ale sergiu i pizza zapewne będą wiedzieli kogo mam na myśli) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 gojgien, jesteś wielki... ;) i racja, jest tylko jeden taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Przychodzi facet do sklepu i pyta: - Ma Pani rękawiczki męskie? - A jakie? Skórkowe czy wełniane? - Skórkowe. - To proszę przejść obok. Facet przeszedł. Pyta: - Ma Pani rękawiczki męskie, skórkowe? - A jaki kolor? - Czarne - Aaaaaa... czarne... To na stoisku obok. Facet znów przeszedł obok i pyta: - Ma Pani rękawiczki męskie, skórkowe i czarne? - A ocieplane czy nie? - No tak lekko ocieplane. - Oj, to proszę Pana na stoisko obok, do koleżanki. Facet przeszedł obok trochę wnerwiony. Pyta: - Ma Pani rękawiczki męskie, skórkowe, czarne i lekko ocieplane? - A gładkie czy z wzorkiem? - Pani! Ja chcę rękawiczki kupić! Co mnie tak ciągle odsyłacie gdzie indziej?! - Proszę się nie denerwować, my to robimy dla klienta, żeby kupił to co chce. W tym momencie otwierają się z hukiem drzwi i włązi facet niosący w rękach miskę klozetową wraz z wiszącymi kawałkami płytek z posadzki i wrzeszczy: - Taki mam kibel, takie kafelki, dupe wam wczoraj pokazywałem! Sprzedajcie mi do cholery papier toaletowy!!! W akademickiej stołówce rozmawia trzech studentów: - Ja Sylwestra spędziłem na Kanarach, mówię wam, super laseczki, kąpiel w morzu, drinki z parasolkami, cudo - zagaja pierwszy. - A ja - przechwala się drugi - byłem w Alpach. Narty, dziewczyny zarumienione od mrozu, grzane wino do łóżka, coś wspaniałego. - A co ty robiłeś? - pytają trzeciego. - A ja siedziałem razem z wami w pokoju, tylko nie paliłem tego świństwa! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Co to za zwierze?? [ Dodano: 2009-09-30, 13:12 ] http://www.youtube.com/watch?v=hkpf3x0Wf6w...feature=related [ Dodano: 2009-09-30, 13:24 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi