olo2oo1 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Siedzi facet w barze i chleje wóde. Po jakimś czasie usiłuje wstać. -...UUUUuuuuuuUUUUAAAAAA BARMAAAAAN !!!! kawę, bo nie mogę wstać. Barman przynosi, facet wypił , odczekał chwile i znów usiłuje wstać: -...UUUUuuuuUUUUUUUAAAAA BAAAAARMAAAAAN!!! dwie kawy Barman przynosi, facet wypija, czeka chwilkę, potrząsa głową i usiłuje wstać -...UUUUuuuuAAAAAAAAAAAAAA BAAAAAAAAAAARMAAAN... cztery kawy !!! Ba rman przynosi, facet wypija, czeka chwilkę i znów usiłuje wstać... -..uuuUUUUAAAAAAAA... nie udało się BAAAAAARMAAAAN osiem kaw.. Barman przynosi, facet wypija i... -...UUUuuuUUUUUAAAA UDALO SIEEEEEE ,... zapłacił i poszedł do domu. W domu facet śpi ... dzwoni telefon: - halo tu barman mówi, kiedy pan przyjdzie do baru ? -nie wiem, a co ? -nie wiem co zrobić z wózkiem inwalidzkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kz1112 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Spowiada się facet: - Proszę księdza, biłem konia w łazience. A Ksiądz do niego: - I, dobrze, poco to bydle tam wlazło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Zobaczcie jak łatwo namierzyć np. swoją dziewczynę po przez telefon komórkowy http://luckycrown.ovh.org/news.php?readmore=841 :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 szybkie otwieranie meganki ;) http://www.youtube.com/watch?v=tS0Bhr5khwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Kubal z żoną siedzieli na werandzie. Wieczór był ciepły i cichy... i wtedy Kubal zaproponował: - Słuchaj, a może byśmy się napili jakiegoś winka? Żona, która już zbyt wiele nie spodziewała się po swoim mężu przyjęła propozycję z ochotą i... pewną nadzieją. Kubal zszedł do piwnicy i przyniósł zakurzoną butelkę. Otarł ją trochę z kurzu i pojawił się napis KONJAK. - Koniak? Może być i koniak! Po trochu wypili całą butelkę i wtedy spełniły się nadzieje żony Kubala: - Słuchaj, a może teraz byśmy się pokochali...? Kochali się przez godzinę, potem drugą i trzecią, potem całą noc, potem całą dobę, druga dobę i trzecią... W końcu żona mówi do Kubala: - Słuchaj, co właściwie było w tej butelce? Kubal odnalazł butelkę, dokładnie wytarł ją z kurzu i czyta: - KOŃ JAK NIE MOŻE WTEDY WLAĆ ŁYŻKĘ NA WIADRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 WLAĆ ŁYŻKĘ NA WIADRO... ...na wiadro wody (tak było w oryginale ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 http://moto.wp.pl/kat,1025763,title,Maluch...,wiadomosc.html Uśmiech na pewno będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 mog.pl/wideo/35592/pies_wreplepleple_ma_juz_swoich_nasladowcow/"]http://[ciach]mog.pl/wideo/35592/pies_wreple...ch_nasladowcow/ ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 meganecoupe02, ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) By nie było, że same emoty w poście: dobre- bardzo dobre. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 ;) o cholera, pokazałem jak się wkleja filmy do postów ;) Podaję link do filmu: Jakoś nie działa po otagowaniu jutubem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KzLM1nB7QKI ;-) spadaj ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 wojtas0305, Widzisz w tym coś śmiesznego ;) To raczej przykre a to temat HUMOR - czyli ku radości ma być. Chyba jeszcze nie było. 1. Co może być gorszego od kamyczka w bucie? Ziarenko piasku w prezerwatywie. 2. Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić. 3. Adam i Ewa spacerują po raju Adam, kochasz mnie? A kogo mam kochać... 4. Modlitwa kobiety przed posiłkiem: "I spraw, Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły w cycki!" 5. Przeciętna amerykańska kobieta ma wymiary 90-60-90...... w calach... 6. Dlaczego panny są szczuplejsze od mężatek? Bo panna wraca do domu, patrzy, co ma w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy co ma w łóżku i idzie do lodówki. 7. Dlaczego huragany dostają imiona kobiet? Bo najpierw są ciepłe i wilgotne, a później zabierają domy i samochody. ;) 8. Przychodzi baba do lekarza: Panie doktorze, na wstępie pragnę zaznaczyć, że jestem jeszcze dziewicą A to się świetnie składa, bo ja właśnie jestem lekarzem pierwszego kontaktu 9. P: Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych facetów? Dupa na boku. 10. Dzwoni telefon. Mąż mówi do żony: Jak do mnie to powiedz, że nie ma mnie w domu. Żona odbiera i mówi: Mąż jest w domu... Mąż: Czemu tak powiedziałaś, przecież mówiłem?!? Bo to był telefon do mnie! - odpowiada żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Brawa dla obrońców moralności ;) http://www.joemonster.org/filmy/24452/Czym..._nago_na_ulice_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi