Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Humor

DrNO

Rekomendowane odpowiedzi

Policja zorganizowała konkurs "Bezpieczna jazda". Ten, kto w miejscu, gdzie postawiono ograniczenie prędkości przejedzie przepisowo miał dostać nagrodę 1000 zł. Policjanci stoją w krzakach, mandaty się sypią, aż wreszcie powoli nadjeżdża mercedes. Zatrzymują kierowcę, salutują i mówią:

- Gratulujemy, jechał pan z przepisową prędkością. W nagrodę otrzymuje pan 1000 zł. Co zrobi pan z tymi pieniędzmi?

Facet drapie się po głowie i po chwili mówi:

- Wie pan, chyba wreszcie zrobię kurs prawa jazdy.

Na to odzywa się jego żona:

- Niech panowie nie słuchają, on zawsze takie bzdury gada po pijanemu...

Na to z tylnego siedzenia babcia:

- Mówiłam, że kradzionym daleko nie zajedziemy!

Ktoś puka z bagażnika:

- Czy to już Berlin?

Zobaczcie przebieg w ogłoszeniu i potem na zdjęciu

http://ogloszenia.wp.pl/osobowe,Toyota,Corolla-Verso,Van-Minibus,olej-napedowy-diesel,2200cm,130000km,2006r,17210790.html?S[mrk]=7&S[mdl]=806750&S[yf]=2004&S[prct]=35000&S[fltp][0]=diesel&S[srch]=1

9bc8342eb809.jpg

3f4d25b66771.jpg

Doktor w stronę całej auli:

- Skoro państwa już nie interesuje to co mówie, to możecie uderzyć w sen tak jak tamci panowie (tu zwrot w kierunku moich dwóch kolegów którzy dawno pospali na stołach), ale nie przeszkadzajcie!

Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światło w tunelu. Realista widzi nadjeżdżający pociąg. A maszynista widzi 3 idiotów stojących na torach.

Wykładowca podczas omawiania typów architektury sieci:

- Dajmy na to taki przykład: Jeśli kobieta jest zdolna do płodzenia dzieci przez trzy dni w miesiącu, przez co mężczyzna musi być do tego gotowy cały czas, to kto jest klientem, a kto serwerem ?

Edytowane przez Merkaba

Jasio syn znanego dresiarza przychodzi do domu ze szkoły i mówi, że dostał 5 jedynek.

Na to jego ojciec:

- Wiesz Jasiu będzie wpier***

- Wiem zdobyłem już adresy nauczycieli.

Facet pyta męża nieżywej:

-dlaczego pan nie ratował swojej żony jak tonęła?

-a skąd miałem wiedzieć, że się topi wrzeszczała jak zwykle.

Zmarła teściowa...

Na ceremonii pogrzebowej zięć klęczy i tuli się do policzka teściowej...

Żałobnicy znając napięte relacje zięcia z teściową podchodzą i pytają...

- Widzę, że pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem...

- Nie, nie oto chodzi... jak się dowiedziałem wczoraj, że umarła to piłem ze szczęścia z kumplami całą noc, a teraz mnie tak głowa napier(terefere)a a ONA taka zimniuteńka...

Edytowane przez meganecoupe02
na forum nie używamy wulgaryzmów