nicpon Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 ten pasat wyglada hahaha jaja ;) ;) ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Streszczenia lektur Potop Kmicic jest warchołem i hulaką, ale poznaje fajną dupę, dostaje w cymbał szablą od kurdupla, zostaje patriotą i Babiniczem, w wyniku czego wysadza szwedom kolubrynę. Dupa się wzrusza i zostaje jego żoną. Krzyżacy Krzyżacy porywają Danuśkę, ukochaną Zbyszka z Bogdańca. Na końcu rozpierducha pod Grunwaldem. Krzyżacy giną. W pustyni i w puszczy Arabowie porywają Stasia i Nel, przyszłą ukochaną Stasia. Rozpierducha. Arabowie giną. Na końcu słoń. Ernest Hemingway "Stary człowiek i morze" Wypływa stary człowiek w morze, łowi rybę ale inne ryby mu ją zjadają i wraca. Kordian Facet dużo myśli, wymyśla że zabije cara, ale się rozmyśla. Chłopi Przez 4 pory roku Jagna daje na boku. Cierpienia młodego Wertera Facet poznaje kobietę. Zako[ciach]e się. Strzela sobie w głowę. Nie trafia. Umiera przez pół książki. Król Edyp Główny bohater robi rozpierduchę zabijając ojca, wpędza w kompleksy sfinksa, podrywa starszą o kilkanaście lat babkę która okazuje się jego matką. Ona umiera, on ma kompleksy. Kamienie na szaniec Rozpierducha tak jak na finale MŚ w siatkówce ale bardziej patriotycznie i to my byliśmy gospodarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Negocjator http://pl.youtube.com/watch?v=PfUO8zEYgBg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4000 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 ktoś miął wizje http://poboczem.pl/news/gumy-z-niespodzianka,1186144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 nasz Polski mcgyver ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 http://lagun.wrzuta.pl/film/jPTQVUrluK/farciarz_wloch słaby :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 przepraszam... ale po prostu nie mogłem się wczoraj powstrzymać i nagrałem :] VIDEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Ale dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Skąd się biorą tacy jak Jola Rutowicz??? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dzwon podstawą tuningu LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 W pubie o bardzo ciemnym wnętrzu siedzi przy barze znudzony facet i popija drinka.. Czuje, że obok też ktoś siedzi, więc zagaduje: - Eee, opowiedzieć ci dowcip o blondynce? - Możesz. Ale musisz wiedzieć, że jestem blondynką, mam metr osiemdziesiąt wzrostu, siedemdziesiąt kilo i jestem naprawdę silna. A obok mnie też siedzi blondynka, ma metr dziewięćdziesiąt, osiemdziesiąt kilo i podnosi na co dzień ciężary. A jeszcze dalej siedzi blondynka dwumetrowa. To mistrzyni w kick-boxingu. Dalej chcesz opowiedzieć ten dowcip? Facet pociągnął powoli ze szklanki, pomyślał i powiada: - Nie, już nie... Nie będę go trzy razy tłumaczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Bez obrazy Po co kładzie się teściową na plaży ;) Po to aby się przyzwyczajała do piachu. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Mała kompilacja fotek... rozwalił mnie obrazek w 55 sekundzie http://www.youtube.com/watch?v=TNYOgaaAPuM...feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4000 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Panie doktorze, mam problem, ponieważ jestem zbyt inteligentny..ludzie nie rozumieją moich teorii, nie jestem tolerowany przez rówieśników, gdyż uważają mnie za chorego, panie doktorze, czy można coś z tym zrobić? Lekarz powiedział, ze może przeprowadzić trudną i ryzykowną operację, wycięcia ćwierci mózgu. Tak zrobili. Po miesiącu facet przychodzi znów: - Panie doktorze, jest nieźle. Niedługo odbieram nagrodę Nobla, mam grono znajomych, spotykamy się co jakiś czas, dyskutujemy o sztuce... ale panie doktorze, to jeszcze nie to o czym myślałem... Po ciężkim namyśle doktor postanowił usunąć kolejną ćwierć mózgu. Po miesiącu pacjent wraca, cały ubrany na czarno, glany, zarost... - Panie doktorze, jest zajebiście, mam z kumplami kapele rockową, dajemy czadu...ale to jeszcze nie do końca to czego się spodziewałem..Wiec doktor usunął 3-cią ćwierć. Po miesiącu wraca facet: zgolony na łyso, dresiki, żelik, skóra. - K.... stary, jest zajebiście, mam extra zajebistą brykę, dużo kobiet, z wszystkimi na osiedlu się ziomkuje. Ale k... usuń mi tą ostatnią ćwiartkę, bo będzie jeszcze bardziej zajebiście. Doktor nie chciał się zgodzić, ale dostał 2 plomby i chcąc nie chcąc... Wraca pacjent po miesiącu, a doktor sie go pyta "i jak"? - Dostałem okres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Chyba większość tu obecnych pamięta reality-show "Wszystko o Miriam". Tu jest link do finałowego odcinka programu... a zresztą... ;-) mina kolesia - bezcenna... http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,571232...o.html?skad=rss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi