Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Humor

DrNO

Rekomendowane odpowiedzi

gojgien, może i nie jest zabawne śmianie się z Żydów ale śmianie się się z Niemców i Ruskich jest OK??? olo2oo1 napisał, że "niektóre bardzo mocne, chamskie, szowinistyczne i perwersyjne itp". Czyli z zasady wiadomo o kim będzie. Irytuje mnie wcinanie się w posty i kasowanie tego co jest powszechnie nie etyczne lub inaczej....to co się moderatorowi nie podoba. Czemu nie postawiłeś X przy wszystkich dowcipach o murzynach??? Mało to się białym nawysługiwali??? Mało czasu byli niewolnikami.

Jeśli takie "dowcipy" są dla Ciebie zabawne, to faktycznie powinieneś tylko szukać rzeczy w gruncie najlepiej za pługiem
i co to za osobiste wycieczki? Tyle razy pisałeś na forum, że sprawy prywatne załatwia się na PW, zresztą administrator to i PW może upublicznić (jak było ze Snake'm).

Prosił bym o nie usuwanie ani o nie przesuwanie tego posta. Jeżeli admin może robić oftopy to dlaczego user nie może? :evil:

piszu, robienie dowcipu z miejsca kaźni nie jest dowcipem. To raczej brak taktu by nie powiedzieć chamstwo i wyzucie z ludzkiej przyzwoitości. Potrafisz się śmiać z dowcipu, który bazuje na sytuacji z nad wykopu z Katynia, co może mówić jeden polski oficer do drugiego?

Nie nie, nie napiszę tego, to tylko analogiczny przykład tego co tu zostało uznane za niewłaściwe i co ja wykasowałem stawiając w tym miejscu X. Więc albo go nie czytałeś i nie wiesz o czym piszesz, (piszu bo piszu) albo czytałeś przed usunięciem i Cię rozbawił skoro go bronisz.

Jeśli takie "dowcipy" są dla Ciebie zabawne, to faktycznie powinieneś tylko szukać rzeczy w gruncie najlepiej za pługiem, a nie legitymować się znaczkiem IA- UW

Nawet nie staram się dopisać by było na temat bo to offtop/ Humor, a cała sytuacja z pisaniem uwag jak należy się zachować i komu brakuje odrobiny przyzwoitości jest ARCYKOMICZNA :roll:

Po 1: Wielce bojaźliwi świata i uważający się za arcyniedwiadomokogo moderatorzy (śmieszna funkcja) moderujący temat pod siebie, pod to co IM się podoba, pod to co WEDŁUG NICH jest poprawne polityczne - to jest ARCYKOMICZNE - i żałosne.

Po 2: Nie nie widziałem tego dowcipu, pierwszy był APARAT CENZURY - ale zakładam, że mógł być ostry, mógł być również śmieszny - nie wiem, niestety nie zdążyłem przeczytać.

Po 3: "Chamstwo z pana wyszło... chamstwo i drobnomieszczaństwo!" żeby sparafrazować mistrzów kabaretu... wycieczki osobiste - sam sobie wystawiasz etykietę i zaświadczasz o poziomie dyskusji, który potrafisz prowadzić. To a). A :mrgreen: to może pochwalisz się dyplomem IA UW, powiesz jaka jest sytuacja w Instytucie i co kogo tam śmieszy? Spędziłem w terenie z wieloma pracownikami naukowymi wiele miesięcy, zdziwiłbyś się co ich śmieszy. Niektórzy potrafią sypać jeszcze lepszymi dowcipami. Gwoli ścisłości, ja, jako przewodniczący ZSS IA UW stanowię, teoretyczną oczywiście, ale elitę wśród braci studenckiej IA. Ale cóż, jak ktoś chce być fajny i poczuć się ważny dzięki etykietce "MODERATOR" na forum, to nie będę odbierał zabawy w zjechaniu mnie i napisaniu, że nadaję się do pługa - sam wystawiasz sobię etykietę.

Teraz zastanawia mnie jedno: wyrzucisz mój post, usuniesz go, ocenzurujesz, dasz mi ostrzeżenie, bana czy jeszcze jakieś ciekawe formy forumowego karania/cenzurowania?

Powyższa dyskusja dowodzi tego, że są równi i równiejsi, nawet na forum. A co kogo śmieszy to - co podkreślę - kwestia gustu, a nie cenzury.

Hough

Będzie dwa w jednym

piszu, cóż tu dopisać, żal dupę ściska, że taka ynteligencja jest przyszłością tego kraju, mało tego, że sama ma o sobie tak wysokie mniemanie, a podstawą jest przyszły papierek. Dobrze, że ta elita wśród braci... jak napisałeś, jest teoretyczna, strach pomyśleć co by było jakby to nie była tylko teoria.

Nie nie widziałem tego dowcipu' date=' pierwszy był APARAT CENZURY - ale zakładam, że mógł być ostry, mógł być również śmieszny - nie wiem, niestety nie zdążyłem przeczytać. [/quote']

Aparatem cenzury było w tym wypadku niezadowolenie i zniesmaczenie użytkowników, a nawet zgłoszenie do moderacji całego posta (co jeszcze widać bo odznaczone nie zostało). Post mógł całkowicie wylecieć ale został tylko okrojony o jeden fragment.

(mod ma prawo do ingerencji w treść posta)

Wielce bojaźliwi świata i uważający się za arcyniedwiadomokogo moderatorzy (śmieszna funkcja) moderujący temat pod siebie' date=' pod to co IM się podoba, pod to co WEDŁUG NICH jest poprawne polityczne - to jest ARCYKOMICZNE - i żałosne. [/quote']

Masz inną wizję :mrgreen: Ten model Ci nie odpowiada :P Sorry użytkowniku, to nie jedyne miejsce w sieci gdzie możesz wyrażać swoje opinie. Ciekawe dlaczego tu :P

Powyższa dyskusja dowodzi tego' date=' że są równi i równiejsi, nawet na forum.[/quote']

Jak wyżej, dodam tylko, że jeśli Twój nick będzie umieszczony w grupie odpowiedzialnych za to forum, Twoje podejście do tej kwestii radykalnie się zmieni. Uwierz na słowo.

jak ktoś chce być fajny i poczuć się ważny dzięki etykietce "MODERATOR" na forum' date=' to nie będę odbierał zabawy w zjechaniu mnie i napisaniu, że nadaję się do pługa[/quote']

Czyż nie pisałeś że potrafisz śmiać się ze wszystkich w tym również z siebie :P

Ten tekst o pługu to tylko przeanagramowany Twój dowcip o archeologach, co w nim zabolało, przecież orzesz w ziemi w poszukiwaniu rzeczy, a że zamiast pługa masz łopatkę i pędzelek :P :P

Czym się to jeszcze chwaliłeś ;) AA wiem:

Gwoli ścisłości' date=' ja, jako przewodniczący ZSS IA UW stanowię, teoretyczną oczywiście, ale elitę wśród braci studenckiej[/quote']

Wyobraź sobie, że część takiej elity, tyle tylko, że z Politechniki Ślaskiej mieszka w moim domu, a ja jestem jej "współproducentem", wiec tym nie powalisz mnie na kolana, można powiedzieć następny śmieszny i mało znaczący tytuł w hierarchii stada. Widzę jednak, że podejście do życia i poszanowania innych, ma o wiele lepiej rozwinięte, a to sprawa wychowania, w czym mam swój udział i z czego mogę być dumny. Dzięki za możliwość porównania i wyciągnięcia wniosków. Jednak jest nadzieja, że nie wszystko stracone.

Teraz zastanawia mnie jedno: wyrzucisz mój post' date=' usuniesz go, ocenzurujesz, dasz mi ostrzeżenie, bana czy jeszcze jakieś ciekawe formy forumowego karania/cenzurowania? [/quote']

I niepotrzebnie, temat o-l-e-w-a-m :!: Funta kłaków nie jest wart jak i cała dalsza dyskusja. Byłem zobligowany do podjęcia takiej a nie innej decyzji i działania i miałem do tego prawo, a nawet obowiązek po zgłoszeniach użytkowników. Masz jeszcze jakieś pytania lub pretensje, pisz skargę do Admina, na Moda który przekroczył zakres swoich kompetencji. To tyle tytułem odpowiedzi na jeden post.

--------------------------------------------------

Teraz wcześniejszy, sorry za zmianę kolejności ale najpierw chciałem odpisać stawiającemu zarzuty a dopiero potem Jego poplecznikowi.

tomek42007, nie ma skutku bez przyczyny, post z kontrowersyjnymi "dowcipami" nadal pozostaje zaznaczony jako zgłoszony do moderatorów przez kogoś z użytkowników. ("x" po prawej na przycisku, gdzie zazwyczaj jest "!") Ponadto, nawet jest post, gdzie czytamy, że dowcipy o Żydach nie były śmieszne, autor jest zniesmaczony i daje do zrozumienia, że taki rodzaj humoru nie jest na miejscu, a właściwie że to nie humor. (do przeczytania na poprzedniej stronie) To nie moje wymysły, ani widzimisię ale wymagana i oczekiwana reakcja na oburzenie i niezadowolenie użytkowników. Nie wykasowałem całego posta ale ten kontrowersyjny fragment, a dokładnie jeden niby dowcip. Masz zastrzeżenia do następnego ;) Może Twoje uczucia religijne narusza ;) Będę zmuszony wtedy postąpić identycznie, usuwając drażliwy fragment, bez względu na to, czy się to spodoba następnemu pseudo adwokatowi czy też nie, taka nasza- Mod Teamu rola.

może i nie jest zabawne śmianie się z Żydów ale śmianie się się z Niemców i Ruskich jest OK

Potrafisz zrozumieć co czytasz ;)

W moich postach ani słowem nie wspomniałem o takich narodowościach' date=' napisałem za to:

robienie dowcipu z miejsca kaźni nie jest dowcipem

następny dowcip opisujący przywary tej nacji odnośnie ogłoszenia zostawiłem.

i co to za osobiste wycieczki?

To nic innego jak odpowiedz na zarzut wobec userów' date=' (taka zbiorowa wycieczka) którym takie dowcipy się nie spodobały,albo poczuli się nimi urażeni, wyrażony tymi słowami:

ten kto nie potrafi się smiac np z żydów' date=' kobiet, mężczyzn, marsjan, ziemian, murzynów, białych, czarnych, różowych i innych nie powinien w ogóle śmieć mówić o sobie jako o kimś z poczuciem humoru! To jest absurdalne jak się panowie burzycie na dowcip o żydach!!!!!!!! Sorry, ale wyjątkowo denerwuje mnie taka hipokryzja!!!! W czym Żydzi inni są np. od Polaków z których się śmiejemy?[/quote']

Kol. piszu potrafi się śmiać nawet z siebie, co wynika z powyższego tekstu. Nie jest to więc wycieczka osobista ale przeanagramowany, Jego dowcip o archeologach do których się (ponoć) zalicza i czym się chwali, a że powiedziany dosadnie, przyrównując Go do oracza, to chyba nieobraźliwe stwierdzenie.

Prosił bym o nie usuwanie ani o nie przesuwanie tego posta. Jeżeli admin może robić oftopy to dlaczego user nie może?

Post zostanie' date=' to dalsza część komediowego serialu "kto ma rację i dlaczego właśnie Moderator wykonujący swoje obowiązki" ;)

Masz pytania dodatkowe, zaglądnij tu: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=465

To powinno Ci wyjaśnić różnice i rozwiać wiele Twoich wątpliwości, oraz odpowiedzieć na podstawowe pytania.

To tyle. Jeśli macie uzasadnione zarzuty naruszenia przeze mnie porządku, lub przekroczenie uprawnień, proszę o wyraźne przedstawienie tego Adminowi. Jestem do Jego dyspozycji.

Ps. Mam nadzieję, że nadal jesteśmy bardzo zabawni w tym oftopowym temacie i że teksty czytacie z przyjemnością i humorem przynajmniej takim, jak my je piszemy. ;) ;) ;)

to może pochwalisz się dyplomem IA UW
ja, jako przewodniczący ZSS IA UW stanowię, teoretyczną oczywiście, ale elitę wśród braci studenckiej IA

piszu, czy Ty masz jakiś kompleksy związane z niedowartościowaniem :mrgreen: :P

Eh, wszyscy mnie panowie rozbawiliście. :mrgreen: Nie wiem o co tyle szumu, ale pewnie jak zwykle o nic. Dla załagodzenia sytuacji odrobinę obrazków z mojego folderu /b/ ;D

Niektóre rzeczy mogą wymagać kontekstu, względnie nie wszystkich to musi bawić, niektóre mogą kogoś urazić. :P Have fun.

http://img26.imageshack.us/slideshow/webpl...ecomebatman.jpg

Also, mały komiks:

254a683f9230.jpg

Czemu nie postawiłeś X przy wszystkich dowcipach o murzynach???

bo na forum sa zydzi a nie ma murzynow hahaha.gif

to moze teraz jakies lajtowe, co by juz nie podgrzewac i tak napietej juz atmosfery

Siedzi menel na ławce i podchodzi do niego dwóch policjantów:

- dowód osobisty proszę,

- nie mam,

- to idziemy,

- to idźcie !

Wczoraj małżonka uraczyła mnie wiadomością

"kochany, byłam dzisiaj u lekarza, będziemy mieli dziecko"

i tak się zastanawiam, czy jeśli pójdę do mechanika to będę miał samochód ?

Do domu wraca po pracy bardzo zmęczony grabarz. Żona zapytuje go o przyczynę:

-Co ci Heniu? ..dużo pogrzebów? ...że taki padnięty jesteś??

-Nie miałem tylko jeden.

-No to nie przesadzaj...

-No, ale chowaliśmy kierownika skarbówki... i jak go zakopaliśmy to były takie brawa, że musieliśmy bisować siedem razy!!!

Może odkrywcze, może śmieszne, warte chyba jednak przeczytania i wyciągnięcia wniosków:

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/c...-grozna,1401656

(Wierzyć- nie wierzyć, to przecież zdanie uczonych, na szczęście ja mam diesla, a do tego mieszkam na obrzeżach miasta. :mrgreen: :P :P :P )

Sorry użytkowniku,
jeśli Twój nick będzie umieszczony w grupie odpowiedzialnych za to forum, Twoje podejście do tej kwestii radykalnie się zmieni

Lewy i kto tu ma kompleksy? :roll:

można powiedzieć następny śmieszny i mało znaczący tytuł w hierarchii stada.

no i właśnie to zależy od uczelni i jakości uczelnianego ZSS, ale to nie jest temat...

Masz jeszcze jakieś pytania lub pretensje, pisz skargę do Admina, na Moda który przekroczył zakres swoich kompetencji. To tyle tytułem odpowiedzi na jeden post.

generalnie nie "kręci" mnie cała forumowa otoczka, uczestniczę w tym, bo interesuje mnie zawartość merytoryczna, a nie kto jest kim, jak wysoko zaszedł i jakie ma "wirtualne" uprawnienia... Wolę realny świat mimo wszystko :roll:

i na koniec, bo nie chcę pisać 2-kilometrowego posta, odpisując po kolei na wszystko:

żal dupę ściska, że taka ynteligencja jest przyszłością tego kraju,

Kolejny przeanagramowany dowcip? Bez komentarza...

Albo nie...

Ja sparafrazuje (żeby użyć innego fajnego słowa) tą wypowiedź i powiem: A ja uważam, że dobrze, że taka ynteligencja jest przeszłością tego kraju. O.

Dodatkowo wnoszę o niekontynuowanie tej dyskusji :mrgreen:

Hough

STFU !!!

To ze ludzie pisza tu bzdury (humor) to nie znaczy ze mozna tu prowadzic jakas zasrana prywatna wojne !! Jak macie jakies problemy to wyjasnijcie sobie na pw i tyle.

Jak tu wchodze chce przeczytac cos smiesznego i nie ma znaczenia czy jest to o polaku, blondynce, rusku, niemcu, zydzie, murzynie, komunistach, liberalach, kaczynskich, obamach i cholera wie jeszcze kim !! ale na pewno nie jakies wypociny z cytowaniem fragmentu po fragmencie i durnych odpowiedziach.

Szedłem sobie strapiony i zafrasowany przez las. Nagle na drogę wyskoczyła

mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem:

Czym się tak martwisz ?

A, bo życie jest do dupy. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce,

kasy brak... Ogólnie lipa.

Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK.

Wracam , patrzę a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy

Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg z

konta, który po prostu powalił mnie na kolana. Jak już doszedłem do siebie,

postanowiłem podziękować żabce za to, co dla mnie zrobiła i wróciłem się do lasu . W tym samym miejscu spotkałem żabkę i mówię:

Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ?

Nigdy nie kochałam się z nikim...

Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ?

Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej zużyłam

na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę.

Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać.

... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara.

Romek Polański