msz19 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) witam, nie znalazłem na forum tego co się u mnie dzieje, a mianowicie po zapaleniu auta słychać jak by się przelewał płyn chłodniczy w układzie, jak by jakieś ciśnienie się wytwarzało, po odkręceniu korka zbiorniczka słychać długi syk powietrza (za długi) nadmieniam że po teście ( niebieski płyn zmienił się w sekundę w zielony) wyszło że spaliny dostają się do układu chłodzenia po czym została wymieniona uszczelka pod głowicą, planowana głowica, regulowane zawory. problem nadciśnienia pozostał ale po sprawdzeniu czy spaliny nadal dostają się do układu wyszedł wynik negatywny (2 x niebieski płyn).... miał ktoś może taki przypadek i coś podpowie ?? megane 1.9 dci 2002r. Edytowane 16 Lutego 2014 przez msz19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Jestem na etapie. Boję się czytać to co napisałeś. ;) Mała uwaga. Zaczynaj z dużej litery. :) Edytowane 16 Lutego 2014 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msz19 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Pomoże, ktoś ? Może miał ktoś podobny problem ? Proszę o pomoc.Ps. wymieniłem termostat ale i to nie poskutkowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi