kfjezdny Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam. Jestem tu całkiem nowy. Szukam swojego pierwszego samochodu i trafiłem na renówki. Chciałbym wydać do 12 tysięcy. Nie uznaje samochodów o ZS więc rozwiązanie 1,6 benzyna wydaje mi się rozsądne. (po zakupie sam chcę wsadzić do niego gaz). Przeszukując ogłoszenia trafiłem dwa ciekawe egzemplarze. Czy są faktycznie ciekawe to mam nadzieję, że mi coś doradzicie. http://allegro.pl/renault-megane-1-6-16v-piekny-kolor-super-stan-i3989835534.html http://otomoto.pl/renault-megane-oplacony-z-niemiec-C32228622.html Ksenony były fabrycznie montowane w tych modelach czy to jakaś przeróbka? Co myślicie? może już ktoś z was je oglądał? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piccolo Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ja mogę Ci tylko zaproponować poszukiwania w wersji 2.0 Sam szukałem 1.6 kombi niestety po wielu wielu autach odpuściłem bo to najczęściej spotykane silniki i niestety najczęściej było/jest coś robione i nie pracuje tak jak powinno. Do 2.0 dołożysz niewiele więcej. W zamian masz 6 biegową skrzynię, większą elastyczność silnika i lepsze osiągi. Spali więcej, to prawda ale mimo tego zdecydowałem się na tą wersję. KZFR pada rzadziej niż w silnikach 1.6 a i dla kombi dobrze jest mieć kilka koników więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 zwoleń obok radomia, siedlisko handlarzyków "byznesmenów" tam nie kupisz dobrego auta :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarnek Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Kupiłem kiedyś wóz w Zwoleniu. Nie wiedziałem wtedy tyle ile o zakupach samochodu w tamtej okolicy wiem teraz. Powiem krótko - tych ludzi powinni zamknąć za to co sprzedają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Pierwsze ogłoszenie.Zcałości treści prawdą jest kolor.Reszta to brednie. Dwójka - patrz wyżej. Od kiedy handlarzykowie mają dobre auta?Każde musi mieć wadę/wady.Inaczej nie trafi w ręce,które leczą i po metamorfozie wyskakuje igiełka. Daruj sobie handlarzy a i coś bliżej poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi