michal027rx Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 http://otomoto.pl/renault-megane-2001-1-6-16v-C32208887.html Znalazłem taką oto fajną meganke, chciałbym abyście swoim fachowym, doświadczonym okiem ocenili i powiedzieli co sądzicie o tym egzemplarzu :)Auto jest sprowadzone, opłacone. Sprzedający wydaje się być wiarygodny, zapewnia o tym, że wszystko jest z nim okej, nie ma korozji, silnik pracuje bez zarzutu, zawiesznie również w porządku. A co Wy o tym sądzicie? W najbliżzym czasie pojadę obejrzeć to autko, którym elementom warto się szczególnie przyjrzeć? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Zdjęcia słabe i robione w większości z daleka - przypuszczam celowo. Zwrócę Ci jednak uwagę na coś innego: W przebieg patrząc na te liche zdjęcia wnętrza ja przynajmniej nie wierzę. Poza tym właściciel sam sobie wg mnie strzelił w kolano tym opisem. Gdyby faktycznie miał 135 tyś km przebiegu to czemu za 5 tyś zmiana rozrządu? Jeśli to pierwsza to powinna być zrobiona i tak 3 lata temu, albo 15 tyś. km temu :P jeśli druga to na pewno nie za 5 tyś :P Zderzak przedni trochę krzywo siedzi, wydaje mi się, że ma inny odcień i jest delikatnie uszkodzony - brakuje plastikowej - czarnej osłony przy prawym halogenie patrząc na zdjęcie nr 2. Poza tym szczelina między maską a błotnikiem z jednej strony jest szersza niż z drugiej, ale nigdzie nie pisze, że auto bezwypadkowe. Plus za to, że silnik nie jest umyty, chociaż widać ślady... po oleju albo po prostu po rękach kogoś. Edytowane 28 Lutego 2014 przez Boss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal027rx Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Teraz to już sam nie wiem czy warto jechać 100km, żeby go obejrzeć :P A co inni o tym aucie sądzą? Dodano: 01 mar 2014 - 09:55 http://otomoto.pl/renault-megane-1-9-dti-C32067356.html A o tym co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 1. ma źle wsadzoną poduszkę kierowcy i zderzak przedni od diesla. 2. Wydaje mi się, że napinacze mogą być wciągnięte, ale to tylko przypuszczenia, słabe zdjęcia i nie widać zbyt wiele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Malowane błotniki z tyłu różnica w odcieniu... pozatym zdjęcia słabej jakości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal027rx Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 http://otomoto.pl/renault-megane-coupe-C32274486.html Ostatnia moje opcja, przed chwilą znaleziona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 ładną coupete ma w planach sprzedać klawy z forum meganecoupe, odezwij się do niego jak chcesz spoko sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Przypominam wszystkim, że ogłoszenia sprzedaży samochodu, zamieszczamy TU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi