Lelupi Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) Renault Megane III pb II silnik 1600 wersja 110 KM. Po włożeniu karty do slotu ale bez uruchamiania silnika, czyli sam zapłon. Słychać dosyć głośny pisk z komory silnika, wygląda, że z silniczka krokowego przepustnicy. Czy to normalne? Ten ty tak ma? Auto na gwarancji, więc mogę jeszcze reklamować. Ale z drugiej strony, jeżeli to norma to z daleka niech lepiej trzymają swoje pazury Edytowane 10 Marca 2014 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QsOor Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Też tak mam Tylko, że nie słychać go w środku, tego nie napisałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) A tak, ważny szczegół, nie słychać tego wewnątrz kabiny auta. Czyli jakieś wygluszenie jest, mimo tego auto do cichych w swojej klasie nie należy, Edytowane 10 Marca 2014 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszkul Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 U mnie jest dokładnie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jesteście pewni że to przepustnica? W MII tak piszczy wspomaganie kierownicy. Z tym, że jest to słyszalne w kabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Tak dokładnie w M II piszczało wspomaganie, ale w M III na 100% piszczy coś z przepustnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Piszczy przepustnica i dla tego nie trzymajcie auta na zapłonie za często czy za długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dlaczego nie trzymać auta na zapłonie za często czy za długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Pomyśl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Nie wiem, czemu miałoby to szkodzić, więc pytam. Szarada nie jest tematem wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Pracuje więc jest obciążona i piszczy a to dla niej zdrowe nie jest Czy to jest szarada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 A już myślałem, że to jakieś poważne następstwa będą... W M III trochę inaczej wygląda sprawa zapłonu. Po włożeniu karty do slotu uruchamia się przepustnica, jeżeli nie uruchomimy silnika, po kilku minutach prąd zostaje od niej odcięty. Dzięki temu, za wiele złego jej się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi