Blondyn Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jak w temacie, mam zamontowane radio alpine i ciekawi mnie czu jest możliwość podpięcia tak aby mozna bylo sterować nim z pilota przy kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Adapter sterowania w kierownicy do kupienia na stronie piloty.pl. Koszt 129zł plus 13zł przesyłki. Sam dzisiaj zamówiłem. Jeśli miałbyś radio Pioneer (nie wszystkie modele) to za 30zł więcej mógłbyś podłączyć również wyświetlacz. Ewentualnie jeszcze inna firma sprzedaje adaptery http://www.tme.eu/pl/katalog/adaptery-do-sterowania-z-kierownicy_100573/ ale u nich wychodzi to trochę drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 U mnie pilot i wyświetlacz pięknie współgra z alpine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jaki masz adapter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Tego Ci nie powiem - było już jak kupiłem samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi