HomerAl Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Mam problem z kodem do radia Tuner List TO O061, ściągnąłem Pre Code kalkulator wpisuję moje O061 czyli o jak olszówka i zero sześćdziesiąt jeden i wychodzi 1970, wklepuję to w radyjko i nie działa :( . Ponoć, że do tuner list jest inny kalkulator? wie ktoś coś na ten temat? Edytowane 26 Marca 2014 przez HomerAl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ponoć, że do tuner list jest inny kalkulator? wie ktoś coś na ten temat? Bujda na resorach.... Ten kalkulator działa zarówno w odtwarzaczach w megankach i sceniolach I oraz II. Nawet w Cabase i Carminat, co jest wielokrotnie udowodnione w temacie o zdobywaniu kodów. http://megane.com.pl/topic/51831-jak-zdobyc-kod-do-radia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomerAl Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Po rozpakowaniu znalazłem dokument tekstowy: DOS based calc for "UPDATE List" not "TUNER List" I faktycznie wygląda, że nie działa z tuner list. Miałem kartę z kodem ale amba ją dopadła. Wpisywałem tamten kod z karty w ten sam sposób klikając kolejno cyferki i zatwierdzałem 6. Z tego co pamiętam to tamten kod zaczynał się od 12.. lub 14.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Osobiście generowałem tym samym programem kilkanaście kodów we wszystkich modelach jakie wymieniłem i nie było z nimi problemów. Nawet synowi w Tuner list kod wygenerowałem dla fabrycznego radia w sceniolu II. w moim Update tez wygenerował poprawny kod. A ile takich dla M/S I już wygenerowałem to nawet nie pamiętam. Jest to zresztą zapisane na tych 20 stronach tematu jaki linkowałem. Zresztą nie tylko ja, jest więcej osób, które z tego programu korzystają w odpowiedziach na zapytania o kod. Tak więc generator jest OK. Coś masz nie tak z danymi wsadowymi, nie pasującymi do tego radia. Edytowane 26 Marca 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomerAl Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Próbowałem na wiele sposobów. Wpisywałem Q zamiast O. Ale naklejki po obu stronach radia są 100% czytelne i mają ten sam TO O061. Jeżeli możesz sprawdź czy Twój calc generuje identyczny kod. W razie czego straty wielkiej nie ma. W EMBI w Piotrkowie Tryb. mają takie CD (z kodami) po 100,- a w moim już nie działa płyta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) sprawdziłem, również 1970 Na pewno czytasz numer z pod kodu kreskowego zaczynający się od 7700... albo 8200....... Nie masz czasami oddzielnej zmieniarki do CD?? Edytowane 26 Marca 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomerAl Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 model no: 22DC279/62 numer zaczyna się na 7700... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi