Jesion2 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam mam pytanie , zamierzam kupić Megane 3 ,silnik 1.6 110 km sprowadzone ze Szwajcarii przez komis oglądałem to wczoraj trochę zapuszczone auto 135 tys przebiegu , brudne sprzedawca pokazał mi je na moją prośbę przed polerką i praniem. Mam pytanie czy to dobry wybór żona się "napaliła" bo jej się podoba ten model, z Vin za wiele się nie dowiedziałem jak wpisuje wyskakuje mi 2004 model , samochód jest z 2009 roku , podaje Vin VF1BZ0V0640653785 , mógłby ktoś mi pomóc gdzie szukać choćby żeby zobaczyć jakie to ma wyposażenie , wczoraj przeczytałem że ten model ma ZFRZ nie ukrywam że się trochę wystraszyłem negatywnymi opiniami , ale było też trochę mniej stresujących i ochłonąłem troszkę , ...........warto? , poza tym zależy mi na zagazowaniu , ile może kosztować instalacja do tego silnika? . Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Ze Szwajcarii nie opłaca się sprowadzać dobrych aut ;)zatem albo jest drogi albo tani i szukaj przyczyny ceny, która może kryć się w wypadkowej przeszłości lub innym przebiegu Podeślij ofertę to będzie wiadomo... Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesion2 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Cena 25000 , rocznik 2009 , jeszcze nie wystawione w internecie było u lakiernika na polerce a teraz jest na praniu tapicerki ( bardzo brudne musiał długo gdzieś stać )) , gość co ma komis mówi że kupił je w przetargu , nie mierzyłem go jeszcze czujnikiem obejrzę go jak będzie gotowy dziś lub jutro , niby wszystko opłacone , cło , tłumaczenia itp. , sprawdzałem tylko przebieg w Renault to w zeszłym roku w sierpniu miał 132 000 , a teraz 135 000 . , ..Generalnie na co zwrócić uwagę ? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Generalnie na co zwrócić uwagę ? .... Na to wszytko na co byś zwracał uwagę przy kupnie każdego innego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesion2 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Jako że tu sami posiadacze meganek , możecie mi powiedzieć czy ten silnik nadaje się pod LPG? , czy jest hydraulika zaworów czy trzeba ustawiać co 20 tys. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Jesion2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 silnik 1,6 16V Renault od x czasu jest gazowany i generalnie nie ma z tym najmniejszych problemów - chyba, że z winy użytkownika lub gazownika lub ewentualnie siły wyższej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 25tyś plus opłaty czy 25tyś na gotowo? Bo ogólnie watpie aby w Szwajcari dobrą nie bitą meganke sprzedali tak tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejm36 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) sprawdziłbym czy nie jest po powodzi ...zakamarki , skrzynki z elektroniką ..zielony osad na stykach.Może być to tykająca bomba.Ja swoją kupiłem w Niemczech uderzoną w tylni błotnik i niżej 6500 euro nie było mowy. http://vin-decoder.pl/VF1BZ0V0640653785 Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez andrzejm36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bboobbyy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Miałem zamiar kupić ten egzemplarz i pofatygowałem się do sprzedawcy 24-04-2014 (ZAWIERCIE) cena 23.990zł brutto koleś wystawia FV 23%. UWAGA: -przebieg w tej chwili to 151.100km ?????????????????? -samochód na tablicach z Czech (przykręcone wkrętami od drewna…) -tył był na 100% robiony (źle poskręcane nadkola) -cały samochód wyprany i umyta komora silnika (silnik jest od góry zarzygany olejem, możliwe że jest zatkana odma i wyluwa…) -poprzecierana tapicerka z tyłu i uszkodzone boczki -rok na szybach się zgadza -kolor auta to stalowo-szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No czyli kolejne potwierdzenie że okazje tylko w Biedronce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi