Ragafewee Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam. Problem polega na tym że są takie ciche zgrzytki przy kręceniu kierownicą. Zgrzyty (Tak jak by coś tarło o siebie) dochodzą ewidentnie z początku kierownicy od kierowcy. Gdy spojrzę w szczelinę widać taki biały materiał i strasznie on jest luźny i lata jak chce podejrzewam że to jest tego przyczyną tylko co to jest? Przy Sceniu, którego również posiadam ten biały element nie jest luźny tylko trzyma się stale swojego położenia. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 A nie pali się koledze kontrolka od poduszek cały czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragafewee Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To jest szansa że jeszcze taśma od poduszki kierowcy się nie zerwała. Proponuję poszukać tego tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sattel Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam Ja też zbagatelizowałem informacje żony, że coś trzeszczy i po pewnym czasie pojawił sie napis "Sprawdż Poduszki". Nowy zestaw manetek w którym jest zwijacz to ok 700 zł. Ale można to wykonać samemu koszt ok 60 zł , wszystko jest ładnie opisane na Forum . Pzdr MIrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragafewee Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dziękuje za odpowiedzi. Niestety taśma była zerwana, polutowałem ścieżki i było wszystko w porządku przez 2 tygodnie. Po tym czasie kontrolki zabłysneły na nowo. Wg mnie taśme rwie w moim przypadku poprzez brak kawałka plastiku, który wypadł z zwijacza przy pierwszym rozbieraniu. Znajomy poratował mnie używaną manetką z scenica, wymieniłem całą i jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi