szarooo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam jestem nowy na forum. Mam problem ze swoja megane otóż dzisiaj na trasie jadąc samochód zaczął tak jakby zamulać w tym sensie, ze jakby tracił moc. Musiałem odpuszczać gaz i wcisnąć od nowa i wszystko było ok lecz za chwile znowu to samo i tak w kółko. Zauważyłem już to wczesniej lecz nie zawsze się to działo, a dzisiaj około 30 razy. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Dodano: 06 kwi 2014 - 18:08 dzisiaj na trasie znowu sie mi to zdarzyło 2 razy to jest coś takiego jakby odcinało paliwo i po ponownym wciśnięciu gazu auto znowu idzie dobrze Regulamin pkt. 5.6 - interpunkcja - damiar Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Sprawdź błędy clipem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarooo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) umowiony jestem na jutro i jeszcze w dodatku teraz byłem sie przejechać wszystko ok nie muliło go lecz gdy przy redukcji puściłem sprzęgło wywaliło service i komunikat defaillance electronique lecz po chwili zgasł a zdarzyło mi sie to już kilka razy Regulamin pkt. 5.6 - interpunkcja 5.7 - logika wypowiedzi Kolego zwracaj uwagę na to co wysyłasz, szanuj czytających Twoją wypowiedź. Wstaw w ten słowotok znaki przestankowe, lepiej się wtedy czyta. Nowe zdania piszemy z wielkiej litery. damiar Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Auto daje Ci szansę nim stanie na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi