rafal280289 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam. Dziś w mojej Megane II po włożeniu do gniazda zapalniczki ładowarki doszło do małego zwarcia i na chwile zgasło radio, po chwili je włączyłem i działa bez problemu, tylko przed tym incydentem miałem tak, że po zgaszeniu silnika i otwarciu drzwi radio samo gasło,a teraz muszę sam je wyłączać... Czy trzeba to na nowo zaprogramować? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Dodano: 13 kwi 2014 - 07:59 Czy nikt nie jest w stanie mi pomóc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 W pierwszej kolejności, w takich sytuacji jak opisujesz, należy sprawdzić bezpieczniki w kabinie i w komorze silnika, tam też jest jeden od radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wygląda na zwarcie w instalacji i podaje plusa bez zapłonu - do sprawdzenia oba plusy za radiem czy ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal280289 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Okazało się że powód był banalny przepalony bezpiecznik, wymiana i wszystko jest w porządku, ale pierwszy raz widziałem takie bezpieczniki "mini" dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi