DaNsOuNd Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam, Czy ktoś się orientuje czy ten środek z zestawu naprawczego ma okres przydatnosci do użycia? Czy on się starzeje? Można go gdzieś dokupić? Oglądałem go dzisiaj i nie znalazłem żadnej informacji na ten temat. <><><><><><><><><><>><><><><> Niefajnie by było jakby po użyciu okazało się że nie działa :) <><><><><><><><><><>><><><><> Pozdrawiam DaN Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Starzeje się. Na zestawie naprawczym powinna być wypisana data przydatności. Jednak nie traci to tak szybko ważności(ok. 7-8 lat, nawet czasem 10, zależnie od produktu). Dodano: 17 kwi 2014 - 00:19 Jeśli chodzi o wymianę to radzę kupić coś takiego(kupić można chyba na każdej stacji, a kosztuje ok. 20zł i działa z takim samym efektem) cięcie Regulamin dodawania zdjęć P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNsOuNd Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Obejrzałem dokładnie mój preparat wraz z pracownikiem ASO i nie znaleźliśmy na nim żadnej informacji dotyczącej terminu przydatności. W danych ASO również takowa informcja nie widnieje. ASO Renault stwierdził że jestem pierwszym klientem który pyta o ten preparat. Do tej pory nikt go nie kupował. Po dwóch dniach otrzymałem odpowiedź iż środek ten kosztuje w ASO 273,17 brutto i posiada numer 77 01 210 032. Jednak na wszelki wypadek trzeba zakupić drugi za 20,- Pozdrawiam Świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A nie lepiej dokupić sobie zapas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi