pavlo_007 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam zakładał ktoś kabel plus do tuby pod samochodem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Mój brat, ale to moim zdaniem niebezpieczne, chyba, że dasz dobry peszel/peszl? Nie lepiej przeciągnąć wnętrzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo_007 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 chciałem tylko nie wiem jak się dostać do środka od silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 przez lewe nadkole idzie fabrycznie wiązka i tamtędy ciągnąłem kabel do wnętrza ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dokładnie, tylko trzeba uważać, żeby nie wciąć się w wiązkę, bo mogą zacząć się robić dziwne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo_007 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Aha a powiedzcie mi dużo bebechów jest tam do wyciągania?? Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie wiem jak w Scenicu, ale w Megane było sporo zabawy, dolot, filtr, akumulator, egr do demontażu i do złożenia z powrotem. Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 jeśli poprowadzi kabel od wewnątrz ,od spodu nad pedałami ,ciężki dostęp ale się da to pozostanie tylko zdjęcie koła i nadkola by przewód dalej pociągnąć ,zdecydowanie łatwiej jest od strony maski ,ale więcej rozbierania -akumulator ,i filtr wraz z obudową .Mi parę godzinek na tym zeszło niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi