Gres2 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam, co sądzicie o tym autku. Co możecie stwierdzić swoim fachowym okiem po fotkach jakie są na aukcji?? Od dłuższego czasu zaglądam do waszego forum w poszukiwaniu informacji o ofertach, niestety żadna nie wpadła mi w oko tak jak ta. Pozdrawiam. Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez Gres2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 nie znam się na sportach, gubię się w tych wersjach, więc niech się wypowiedzą spece, ale dla mnie wygląda obiecująco, naklejki przy nadkolach są, próg jedynie obdarty z przodu, ale to takie pierdoły, jak to w używanym, środek też fajnie utrzymany, daleko nie masz, jedź oglądać i bierz na aso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekB Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) to w końcu jak to jest z napisem na tylnej klapie. Powinien być po lewej, czy prawej stronie. Może jest jakaś różnica po lifcie? Czy koszty serwisowania takiego auta są wysokie? typu klocki, tarcze. Czy jest jakoś wyjątkowo awaryjne. Miałem megane I phl i przez 8 lat oprócz standardowych rzeczy nic się nie popsuło. Może wypowiedzą się osoby, które takowe posiadają. Z góry dziękuję. Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez RadekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Najlepiej niech się wypowiedzą koledzy, którzy mają takie Meganki oni wiedzą o nich wszystko :). Na pewno części eksploatacyjne będą dużo droższe w porównaniu do Megane I zwłaszcza, że mamy tu do czynienia z wersją sport. Nie wydaje się komuś, że szpara między maską i lewym błotnikiem jest inna niż ta między prawym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 130 tyś i na półsyntetyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gres2 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Właśnie też mnie trochę dziwi rodzaj oleju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csh Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam, Auto z ogłoszenia należy do mnie, więc chętnie odpowiem na pytania także na forum. Co do oleju - Millers CFS 10W40 jest to wyczynowy olej w pełni syntetyczny - zapraszam do lektury karty produktu: http://www.millersoils.pl/wp-content/uploads/2012/03/5533-CFS-10W401.pdf Pozdrawiam, Marcin Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ok, masz rację. Tylko norma Renault przewiduje inną klasę lepkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi