aston76 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam. Mam pytanie do osób przerabiających pliki pdf na epub. Z jakiego programu korzystacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 http://ebook.online-convert.com/convert-to-epub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 AbbyFineReade niestety wersji nie pamiętam. Przerabia z pdf, doc. txt i chyba kilku innych, na epub. Przeczytałem już dużo "przeróbek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diodak Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja używam bezpłatnego Calibre. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tak jak kolega wyżej. Tylko i wyłącznie Calibre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dzięki za podpowiedzi. Będzie trzeba coś pokombinować bo w Pdfie nie da się za bardzo czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi