lilh Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam, Jestem świeży użytkownikiem forum z stąd dziękuję za pomoc. Przygotowuję się do zakupu Megane II 2.0 dCI (słabość mam do Renault) najlejepiej wersji 5-drziowej. Prosiłby o opnię osób które mają/miały doczynienia z tym/i modelem: 1 egzemplarz - tutaj przemawiają do Mnie skóry ale z tyłu widać dysproporcje w szparach między klapą a błotnikami (jakby coś się nie spasowało) 2 egzemplarz - ta wersja odpowiadałaby mi najbardziej (5 doors) ale cena jak na komis... 3 egzemplarz - alternatywa 4 egzemplarz - alternatywa dzięki za opinie. btw. z czego wynikają różnice w radiach np. w wersji 1 i 2 ( w pierwszym tylko przyciski w drugim jakas gałka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Żaden z powyższych.I szukaj czegoś od właściciela a nie od handlarzy.I nie patrz na ogłoszenia z drugiego końca Polski-z reguły nie warto jechać dalej niż max.100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilh Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 narazie się nigdzie nie wybieram aczkolwiek rzeszów-warszawa-poznań to moje "okolice". 3 egzemplarz nie jest czasem ofertą prywatną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert32 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Te auta mają różne radia ponieważ jedno jest z navi a drugie bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 3 egzemplarz nie jest czasem ofertą prywatną? Szczególnie że przeglądu już dawno nie ma, tak wynika z opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilh Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 W ogłoszeniu 3 egzemplarza jest podana data wykonania a nie końca badań technicznych (podpytałem). Pytanie co ew. można wywnioskować po tym ogłoszeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi