Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Cześć wszystkim, Czy mogę prosić o Wasze zdanie na temat tego auta? Po samym ogłoszeniu pewnie nie wiele można wywnioskować, no ale może jednak coś się uda :) Zastanawia mnie niska cena. Tylko pytanie, czy to przez te poprawki lakiernicze i jakieś niedociągnięcia w środku, czy pół auta do wymiany :) Z góry dzięki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 ja to świeżak jestem ale kilka meganek obejrzałem przed kupnem swojej... 1 - na obu stronach nie ma naklejek próg/tylne nadkole 2 - lewe lusterko - jakieś matowe i na taśmę klejącą 3 - full otarć i wniotek - nawet tylni alus ma rant zdarty 4 - wyrwana rączka drzwi kierowcy - to już nawet nie pytam o dźwignię regulacji wysokości fotela kierowcy i jak wygląda reszta wnętrza 5 - chyba najważniejsze - porównaj zdjęcie nr 1 i nr 4 - ustawienia kół przednich oraz kierownicy - ciekawe jak to się stało??? no ale przegląd niby ma to tyle - na pewno wymaga pewnych nakładów finansowych "wizualnych" + to ustawienie kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Raczej skłaniałbym się do opcji - pół auta do wymiany :) aż boje się pomyśleć jak ta Meganka była traktowana. Zwłaszcza patrząc na profesjonalnie zamontowane lusterko zawnętrzne i wyrwany uchwyt drzwiowy. Cena jak za zadbane Megane I ph II. Myślę, że jest to bardzo zaniebdany egzemplarz i nawet jak jedzie na wprost to zostawia za sobą 4 ślady. I tak na koniec: silnik 1.4 nie czyni z Meganki auta bardzo dynamicznego :) Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Chyba rzeczywiście nie warto. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi