andrzej38 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Od ABS czy esp ? przycisk esp jest widoczny w clipie pewnie jest to związane z innym sterowaniem esp w rsie gdzie można wyłączyć go na dłużej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Tak ESP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej38 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 ESP działa , pomogła przeróbka wsadu licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 To może opisz dla przyszłych pokoleń jak rozwiązałeś ten problem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej38 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Już napisałem że konieczna była edycja wsadu licznika starego i wpisanie do nowego ale niestety ja tego nie robiłem tylko musiałem prosić na zagranicznym forum bo u nas nikt nie chciał tego zrobić za free a tam proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br501 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Pytanie. Czy obudowa licznika pasowała bez problemów? Ja zabrałem się za wymianę licznika, ale po rozebraniu okazało się, że zaczepy są trochę inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej38 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Tak obudowa licznika pasowała bez żadnych komplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 A wiesz jak podłączyć licznik Megane III RS na biurku żeby podejrzeć przebieg? Mi mruga wyświetlacz (kropki, kreski itd. - zaczyna działać jak się "rozgrzeje") i chciałem podmienić licznik ale boje się zmiany przebiegu w innych podzespołach na więcej niż ja mam aktualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Emulator CAN inaczej nie ruszy , odłącz ABS i podepnij do auta nic się nie wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Dzieki @cinasJak odłączyć ABS? Wtyczkę od ABS czy bezpiecznik? Nie zapisze się do wtrysku inny przebieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejm36 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 coś mi się wydaje że esp nie można było wyłączyć ... ale dawno temu to było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Tak był problem z OFF abs , ale tu jest wymiana uszkodzonego RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixa Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Dnia 11.05.2014 o 10:33, andrzejm36 napisał: Cześć. Czy masz zeskanowaną kopię pulpitu nawigacyjnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopez8383 Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 Witam Bardzo proszę o kontakt Cinas mój mail [email protected] W dniu 28.12.2019 o 23:04, cinas napisał(a): Tak był problem z OFF abs , ale tu jest wymiana uszkodzonego RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi