krzycho36 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam serdecznie ,mam pytanie może trochę dziwne ale przejrzałem temety odnośnie EGR i nie wiem czy lepiej jest zaślepić czy u mnie wystarczy tylko odpiąć z wtyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor83 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Można jedno i drugie, ja już ok roku latam na odłączonym i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amtrax Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 ja to wywaliłem a miejsce po nim zaślepiłem zostawiając część mechaniczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 wyczyść to co masz, zamontuj z powrotem, odłącz wtyczkę i zapomnij o sprawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arapaho1 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Witam, Musze wymienic egr, poniewaz jest zapaprany... Teraz tu wyczytalem, iz mozna go odlaczyc i/lub zaslepic. W zwiazku z tym mam pytanie, co to da oraz jaka jest roznica w jezdzie bez czynnego zaworu egr... Pozdrawiam... Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - damiar Edytowane 10 Czerwca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja u siebie zaślepiłem. Ogólnie to nie ma różnicy w pracy silnika. U mnie to raczej wyglądało, że silnik jest bardziej żwawy nic więcej. Wiadomo praca na czystym powietrzu bez spalin jest dla silnika lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scenicpl Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja podłączyłem dziś drugi sprawny w komorze silnika od starego wypiąłem kabel, zobaczymy czy będą błędy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi