TTTOMASSS Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Od kilku dni mam Meganke III coupe i muszę zrobić coś takiego jak miałem w MII. Po prostu brakuje mi megaaaa basssuuuu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 To w czym problem Zakasać rękawy i rób :D Pochwalisz się jak zrobisz i wtedy pisz post :) Jeśli chodzi i film to początek fajne brzmienie ale potem strasznie charczą te basy - TRAGEDIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dramat, rozumiem, że przód w oryginale zostawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTTOMASSS Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) W drzwiach wymieniam glosniki. Cykacze na razie zostają. Jest samo charczenie bo mikrofon w komorce poprostu oszalał od tych basów hehehe. No dzis zamierzam rozpocząć akcje. Pozdro. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 16 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi