nowakos91 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Hej mam pytanko czy te zegary które posiadam mają komputer ? Nie chce mi sie wykręcać zegarów i sprawdzać z tyłu naklejki.Jak z bliska sie przypatrze to widać wszystkie ikony tyle że nie mam przycisku w manetce. Przyciskiem w zegarach moge tylko zmienić 3 funkcje ale nie mam tego dziennego niżej. Edytowane 17 Maja 2014 przez nowakos91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 A masz na prawej manetce przycisk komputera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 tyle że nie mam przycisku w manetce Nie ma przycisku Zawisza1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Zegary (wyświetlacz kilometrów) wygląda jak w moim liczniku z kompem ale jak nie ma przycisku do kompa to jedynie wyjęcie licznika i sprawdzenie etykiety rozwiąże wątpliwości. Musi to wyglądać tak. Moim zdaniem masz kompa. Patrzyłem licznik bez i razem z przebiegiem całkowitym jest przebieg dzienny. W wersji z kompem trzeba przełączyć. Edytowane 17 Maja 2014 przez zawisza1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolus Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) Wygląda na to, że masz... Ale najlepiej się upewnić sprawdzając naklejkę, to jest 5 minut roboty. Edytowane 18 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakos91 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) A może prosciej bedzie sprawdzić jak odrece (???) obudowe pod kierownicą i czy jest jakas wiązka doprowadzona ? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 18 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 nic nie da odkręcenie obudowy pod kierownicą, poza tym mniej roboty jest z zegarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakos91 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Hej dawno mnie tu nie było. Wykreciłem zegary i są z kompem. Teraz pytanie czy jestem w stanie sprawdzić funkcje bez manetki z przyciskiem. Czytałem że idzie jakies piny połączyc i bedzie pokazywało tylko nie wiem gdzie i jakie piny ? Regulamin pkt.5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 jest temat tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakos91 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jeżeli dobrze myśle to jak odepne tą wtyczke od manetki i do pinu b7 zewrę masę to bedą się zmieniac funkcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Sądząc z tematu na pinie b7 jest masa, którą, musisz podać do licznika, pin6. Można też szybciej, podając kabelkiem masę skądkolwiek do licznika. Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakos91 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) A nie mogę zrobić tak, że wyprowadzę jakoś z tej wtyczki od manetki 2 kabelki i do tego przycisk żeby przełączać. Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Można, można też założyć manetkę z tą funkcją. Czy z kostki wychodzi kabelek do licznika, aby podawał impuls? Kolego Smeg po kropce, przecinku stosuj spację!!! Aston76 Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi