fredi Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jest jeszcze inny problemik. Nie każde auto lubi mieć długo odłączony akumulator. Może renówka nie ma tego problemu, ale tam mi zaświtało w szarych komórkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 z 60 litrów powietrza z baku będą śladowe ilości wody które zostaną rozcieńczone przy pierwszym tankowaniu Ale na pewno będą mniejsze niż z litra powietrza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Mam już garaż,zwykły blaszak;)Koleś chciał 150zł za miesiąc,ale zaproponowałem mu 140zł i płacę z góry za 6 miesięcy i się zgodził;) Blisko mojej okolicy;) Ustaliłem,że kluczyków będzie pilnowała moja mama i kolega raz w tygodniu przejedzie się do nagrzania silnika i oddda kluczyki,wiem trochę dziwne,ale nic innego nie wymyśliłem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 No i bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yupikayey Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Nie ma musu odpalać silnika co jakiś czas. Posiadam silnik zaburtowy, przez 6 miesięcy - okres zimowy, silnik nie jest uruchamiany, na wiosnę odpala bez problemu. Pytałem też znajomego, który pracuje u dealera, jak oni dbają o silniki w samochodach na placu. Nie bawią się w ich odpalanie, a samochody potrafią stać ponad pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi