Merkaba Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Od rana u mnie dzieje się coś takiego (screen), wie ktoś o co moze chdozić, a może Krzychu coś z kodem forum robi? Edytowane 24 Maja 2014 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Może podaj jaką przeglądarkę używasz i wersję?? U mnie nie ma symbolu fejbok który śledzi każdy ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Mozilla v.29.0.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Dziwne u mnie nic takiego się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Usuń google update i java toolkit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Z mojej strony potwierdzam, że żadnych prac nad nową ikonką tematu nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi