Mietek Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Mój centralny zamek na pilota nie zamyka pokrywy bagażnika choć podczas zamykania słychać "kliknięcie" w tym zamku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisandrzej Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 proponuję zdjąć tapicerkę z klapy i zobaczyć co faktycznie tam się dzieje. Być może coś się wyczepiło. Samo napewno się nie naprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 w megankach I padaly silowniki klapy bagaznika... stuka ale nie dociska trzpienia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaczaj Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 A jak raz zamyka, raz nie, w zasadzie na zmianę (50% na 50%) co może byc przyczyną? [prosze nei cytowac calego postu na ktory sie odpowiada bezposrednio (skasowalem), po prostu nie ma sensu, a dodatkowo niepotrzebnie obciaza serwer DrNO] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 to sie wlasnie psuje. tak mielismy w megiI classic, czasem zamykal czasem nie, az raz zamknal i koniec... trzeba bylo recznie odblokowac od strony kabiny i wymienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Mialem podobnie, z tym ze u mnie silownik dzialal ale cos blokowalo ryglowanie. Wiec zaczalem sprawdzac i okazalo sie, ze po lekkim nacisnieciu przycisku od klapy i wcisnieciu zakymkania, bagaznik zamykal sie z centralnego, wiec wsadzilem podkladke tak, zeby przycisk nie odbijal do samego konca i byl w tej lekko wcisnietej pozycji. Rozwiazanie dziala juz 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo24 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 witam! słuchja miąłem, swego czasu ten sam problem z clasikiem tez nie zamykał bagznika. Ale go otwierał tylko!!!! rozebrałem -przeciściłem zamek-był zabrudzony i zakurzony!!! i dziąła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzoo Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Mam ten sam problem... Jutro postaram się to przeczyścić, może będzie ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makowski85 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Maialem ten sam Problem w megane II 2003r zwlaszca w mruz, zawsze mi pomaga wd40 i srubokret. zamykam zamek przy otwartej klapie srubokretem, i zamykam zamki centrala. trzeba troche rozruszac i dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ja przemyłem WD40, potem przedmuchałem sprężarką i nasmarowałem jakimś smarem Hilti. Lżej pracującego zamka jeszcze nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 to malo w zyciu jeszcze widziales ale jesli to jest to hilti, o ktorym mysle, "czerwone + biale napisy", to sie nie dziwie, ze gladko chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markoni Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A czy u Was zamek w klapie bagaznika (hatchback) też tak głośno wali przy zamykaniu? Aż przechodnie się oglądają . A może cos trzeba wyregulować ? Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Wali to fakt ale czy aż tak mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Spróbuj docisnąć bagażnik ręką (lub odciągnąć) i zobacz czy nie zmieni się dźwięk przy zamykaniu (otwieraniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Nic się nie zmienia - przynajmniej u mnie ;-) Robi BUM i zamknięte :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi