Goferjw Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Witam. Dziś zarejestrowałem się na forum ze względu na poszukiwania drobnej aczkolwiek denerwującej wady posiadanego Scenica. Otóż zakupiłem zeszłej jesieni wersje Privillege z motorem 2.0 DCI 160km. Nie zwracałem na to na początku uwagi, lecz coś było kombinowane z czujnikiem deszczu. Podkładka silikonowa nie leży jak powinna. Zwracam się do forumowiczów z małą aczkolwiek dosyć bezpośrednią prośbą, czy ktoś kto posiada Scenica III lub odpowiednik mógłby dać mi mały instruktaż jak zdjąć obudowę lusterka abym mógł się dobrać do czujnika deszczu ? Boję się kombinować na pałę, nie chcę jakiegoś zatrzasku uwalić, z resztą już sobie poradzę, będę miał pomoc brata, który już podobny temat przerabiał w Stilo i ma wprawę i wiedzę czym zastąpić podkładkę silikonową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi