Fiodor Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Cześć! Zamierzam kupić do Renaty bagażnik na dwa rowery. Wydaje mi się że najbardziej praktyczny będzie bagażnik na tylną klapę. Macie jakieś wypróbowane modele? Na co zwracać uwagę przy zakupie? Co sądzicie o MONT BLANC EASYGRIP H3 ? Zaznaczę że raczej nie jeżdżę szybciej niż 130 km/h Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manek33 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam, ja zakupiłem Thule BackPac 973 + ADAPTER 973-16, JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. Ja przewożę 2 rowery, docelowo bagażnik po dokupieniu dodatkowych adapterów może pomieścić 4 rowery, natomiast Scenic III może przewozić max 3 rowery. Udało mi sie wyhaczyć ten bagażnik za 300pln w idealnym stanie + adapter 973-16 za 140pln. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi